dimarts, 12 de febrer del 2019

RIALP 0 - 3 ANGULÀRIA

MANTENIM EL LIDERAT

Desplaçament llarguíssim, però ha valgut la pena.

En aquesta jornada 21 de Tercera Catalana, l’Angulària s’ha retrobat amb la victòria, després d’encaixar les dos últimes derrotes consecutives. Hi ho ha fet amb un resultat clar i convincent.

Sí és cert, que el Rialp es un equip situat a la zona baixa de la taula, però també es cert que és el desplaçament més llunyà i difícil de tots; vulguis o no, el cos acusa el quilometratge per unes carreteres que no son, per cert,  una autopista.
L'afició acompanyant de l'Angulària. Pocs, però bons.

I precisament en aquest desplaçament, es van ajuntar una sèrie de baixes justificades  (sis) que podien repercutir en lo que tenia que ser una victòria obligada, si no volíem perdre el lideratge del grup. Però no es donà el cas. Els tretze valents que s’hi van desplaçar, van posar-hi el que calia, fen un partit que ratllava la perfecció, i no es va témer mai pel resultat, que vist tal com va anar, el resultat podia ser més ampli.
Celebració del 0-1, obra de Carlos Dalghi.

Un fet que volia destacar es que, del poble  tenim tant sols tres jugadors, dos de joves i un veterà.  Un jove per cert, incorporat recentment. Doncs a Rialp, van sortir els tres com a  titulars i van jugar els noranta minuts. Tinc el deure i satisfacció de dir que van jugar d’allò mes bé. En cap partit s’havia donat la circumstancia de jugar tot el temps plegats.

Va ser un partit  plàcid, còmode, sense cap classe de complicació, on els dos equips jugaven i deixaven jugar, a l’espera del que millor podia aprofitar les seues ocasions.
Baiget, iniciant jugada, amb Santi i Carlos a l'espectativa.

Amb línies generals era l’Angulària qui dominava la pilota i el joc, jugant la major part del temps en camp muntanyes.

El primer gol va ser primerenc, ja que al minut 11, un centre passat per banda esquerra, l’aprofità el recent incorporat jugador local Carlos Dalghi, per posar el peu a boca de gol, i establir el 0-1  favorable als anglesolins.

Els locals ho intentaven, però era evident el perquè del lloc que ocupen.
Xavi Segués, pujant a l'atac. Molt bon partit, el seu.

El 0-2, ja al minut 53,  arribà a conseqüència d’una combinació per banda esquerra també entre Baiget i Dalghi, qui finalment la passà a Ivan Marin, perquè sobre la marxa, la creués fora l’abast del porter Salón, porter que va evitar una major golejada amb les seues intervencions.

Amb el 0-2 els locals reconeixeran que aquest partit se’ls posava molt costerut i que se’ls faria molt llarg i feixuc.
Aperitiu gratuït per a tothom. Un gran detall que no es veu en cap altre poble.

L’Angulària, per contra, i sense prémer l’accelerador en excés, anava creant jugades i gaudint del encontre, sense pensar en cap moment que aquell partit es podia escapar, doncs la superioritat anava en augment a mesura que corrien els minuts.

Per rematar la feina, i a fi efecte d’estalviar dubtes, arribà el 0-3 al minut 71 per obra del golejador Marin que s’apuntava el seu doblet particular.
Fi del partit, amb el resultat de 0-3 al marcador.

En aquesta ocasió l’assistència fou a càrrec del també local Baiget, qui passà entre línies, una pilota enverinada a Marin; i aquest que no sol fallar, la controlà i la introduí al fons de porteria.

El partit estava tancat, però encara tingué temps el nostre bon porter Juanca, per realitzar dos bones aturades de mèrit als minuts finals. La primera en una falta propera, i la segona, en un  xut ben dirigit en una de les poques jugades de perill del Rialp. Les va parar sense complicacions.
Tot l'equip dedicant la victòria a la munió d'aficionats anglesolins.

El proper diumenge, a casa contra La Pobla, on ens hauríem de refer de la derrota que vàrem patir  al seu camp.
El grup de valents, que van anar en busca dels tres punts a Rialp.

RIALP: Ian, Trillo, Semino, Moldovan, Caselles, (Roque),  Galí, Cervos, (Ovando),  Costansa, Altieri, Hurtado, Sanchez.
ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Mimit, Ospina, Manel, (Bachir), Baiget, Marin, Pau, (Martin),  Chica, Segués, Dalghi.
GOLS: 0-1, min. 11, Dalghi; 0-2, min. 53, Marin; 0-3, min. 71, Marin.
ARBITRE: Zucar Gonzalez, be.