dimarts, 12 de març del 2019

ANGULÀRIA 1 - 1 OLIANA


REPARTIMENT DE PUNTS



Aquesta jornada 24 de Tercera Catalana, no ha estat del tot positiva per l’Angula ria, que ha deixat de sumar el tres punts enfront l’Oliana, sent capaç tant sols d’empatar i conformar-se amb un puntet.

L’Oliana, equip situat a la zona mitja de la taula, li ha posat les coses molt complicades als locals, plantant cara en tot moment i dificultant el joc de l’Angulària, que, en aquest partit, no ha tingut la seva millor tarda.

Els d’Anglesola han perdut una bona oportunitat per eixamplar una mica més la diferència amb el segon classificat La Seu, que també havia empatat el dia anterior, a casa, davant el cuer Rialp.
Salutació dels dos conjunts.

Tal vegada al ser conscients d’aquesta circumstancia, i voler guanyar si o si aquest encontre, ha fet que els jugadors acusessin una certa pressió que impedia fer el seu joc habitual.

Val a dir que l’Oliana ha plantejat un partit de contenció fèrria en totes les línies, sense renunciar a cap possible contracop; un equip físic i amb ofici al que costa batre. Ha perdut tant sols cinc partits, amb vuit victòries, però el que més empats suma, onze.

La primera part amb el vent amb contra, ha acabat com ha començat, empatada a zero i es pot considerar com a molt equilibrada, amb alguna que altra contada ocasió, que no ha tingut conseqüència; era un partit d’anada i tornada, en que els dos conjunts nedaven i guardaven la roba.
Mimit, en un desplaçament de pilota.

En la represa, res a veure amb la primera; l’Angulària podia haver marcat tres o quatre gols, però els habituals golejadors, no van tenir la punteria afinada i es van haver de conformar a marcar l’únic gol des del punt de penal al minut 58 per obra d’Oscar, damunt del qual es va produir  la falta. El pal també va rebutjar una bona jugada de Marin.

El resultat feia justícia al que damunt el camp s’estava veient, però deu minuts més tard, al 68, va entrar en escena l’actor principal del partit, anomenat àrbitre. Va voler ser el protagonista, i ho aconseguí.
La foto que no surt mai, i també s'ho mereix. Juanca, un bon porter.

L’Oliana treu un corner damunt de porta, i el nostre porter, amb tot l’avantatge que dona el poder jugar amb les mans, rebutja la pilota amb el puny fora de perill.

Sense que ningú reclamés res, el senyor que manava, va, i assenyala el punt fatídic de penal per falta del porter a no se sap qui. Ni jugadors dels dos bàndols, ni públic, ni ningú va veure cap classe de falta; tant sols ell.
Moment en que la pilota entra a porta. Era el penal de Oscar.

Com es natural, els nostres van protestar, i el públic l’esbroncà; Resultat, targetes de propina.
El regal l’aprofità el jugador de l’Oliana Reig, per transformar i empatar el partit.

A partir d’aquest moment, l’àrbitre ja va perdre els papers, i fins al final, la seva actuació es convertí en un desgavell general, on els perjudicats van resultar ser els jugadors de l’Angulària. 

També aficionats visitants van reconèixer la seva nefasta actuació. El senyor col·legiat no va tindre la seva millor tarda.
Ivan Marin. iniciant jugada prop de l'àrea.

Normalment, no acostumo a parlar mai d’àrbitres, es poden equivocar com tothom, però el d’aquest partit, mereix un apartat especial i obligat. Toca apetxugar i passar pàgina.

Amb l’empat a un gol s’arribà al final d’un partit estrany , ja no per l’empat, (no es el primer), sino per la forma en que s’ha produït.



Edgar Gallart, tallant jugada , amb lo protagonista que se'l mira, no fos cas......

ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Mimit, (Riba),  Ospina, (Marin),  Manel, (Segués),  Santi, Baiget, (Dalghi),  Oscar, Pau, (Martin),  Gallart, Abdoulaye.

OLIANA: Espuga, Bartolo, Ruiz, Puig, Pujantell, (Uelinton),  Martin, Ali, Torruella, Bentoldrà, (Felles),  Reig, Prior.

GOLS: 1-0, min. 58, Oscar (p); 1-1, min. 68, Reig (p).

ARBITRE: Ribes Grimaldos, pèssim.

1 comentari:

Marc Llavall ha dit...

Com ens tens ben acostumats, has fet una bona crònica del partit. Fa rabia haver d'aguantar arbitratges com el d'aquest Diumenge passat i que la FCF ni comite d'arbits fagin res.