dilluns, 28 de gener del 2019

TORREGROSSA 3 - 1 ANGULÀRIA

EL TORREGROSSA RETALLA DIFERÈNCIES

Segon partit de la segona volta, i segona derrota de l’Angulària en lo que va de lliga.

En aquest partit, lo més important a ressaltar, no es la derrota nostra, ni la victòria del Torregrossa, que també; aquest encontre estava marcat per la recent i sobtada mort d’un membre de la junta directiva del Torregrossa. El noi Sergi Miró Oró  de 26 anys, que ens va deixar el passat 23 de Gener, a causa d’una dolència fulminant.

Amb braçalets negres i abans de l’inici, es guardà un emotiu minut de silenci a la seva memòria. El nostre més sentit condol per familiars, amics i gent del futbol. D E P Sergi.

Marin, disputant una pilota per alt, amb Manel i Jony a l'espectativa.
Ficant-nos  en lo que va ser el partit, aquesta derrota entrava dins de les teòriques que ens podem trobar al llarg del campionat. Ja vaig avançar al comentari de la setmana passada, que al camp del Torregrossa era molt complicat el puntuar. A la pressió ambiental, si va sumar el fet de que tots els equips es multipliquen quan s’enfronten al líder, però el factor mes determinant va ser el fort vent que va acompanyar tot el partit. És veritat que bufà pels dos conjunts, però l’Angulària va ser el més perjudicat, i el que menys s’hi va adaptar. Dos o tres errades en el control de la pilota, van ser suficients per decantar el partit. Errades puntuals que es paguen cares.

La primera part, el vent afavorí als locals, que al  minut tres ja s’avançaven al marcador per obra de Fajardo al aprofitar un semi fallo d’un defensor. Vulguis o no, encaixar un gol  en fred tant aviat, s’acusa i trenca esquemes plantejats.

Mimit, en plena acció de contenció.

L’Angulària ho intentava per terra, però li era molt difícil lluitar contra vent i contra un rival gens còmode, i que tenia ganes de guanyar al líder.

El 2-0 va arribar al minut 36, en una jugada ben portada per banda dreta, i que tampoc va poder aturar la nostra defensa. Dos gols que ja començaven a pesar, tot i esperant la segona part, amb l’esperança de que, a favor de vent, es poguessin canviar les tornes.
Els incondicionals de l'Angulària, al reparo del vent.

A la represa, sí que va canviar, i la pilota era nostra, però no vam tenir la sort d’escurçar diferències fins al minut 71, en que Abdoulaye va aprofitar un mal blocatge del porter, per posar el 2-1 esperançador; quedava temps suficient per, al menys, empatar el partit.

En ple domini anglesolí, la mala sort impedí la igualada, ja que al minut 80 un xut fort i ben dirigit de Santi, s’estavellà al pal llarg de la porteria local, i que res no hagués pogut fer el porter per aturar-la. D’entrar, les coses haurien canviat.

Amb l’equip bolcat, buscant l’empat, els locals feren un rapit contracop que fou frenat amb falta i targeta roja per un defensor nostre, al evitar una ocasió clara de gol.
Santi, guanyant la posició, amb Manel a l'espera.

A raó d’aquesta falta, i en mig de rebutjos, Allouche encertà a posar el peu i marcar el 3-1 definitiu al minut 87.

Res a dir d’aquesta derrota anòmala, però una mica estranya, per les circumstàncies en que es va produir.

Diumenge vinent, un altre partit lluny de casa, davant un altre rival gens fàcil; el Solsona, que ocupa també lloc de privilegi, i que també voldrà doblegar al encara líder Angulària.

Malgrat perdre aquest partit, l'Angulària lidera la classificació a sis punts de La Seu i set del Torregrossa. Un marge que s'ha de conservar o ampliar, si es vol ser campions.
Moment del gol, on Abdoulaye espera el rebuig del porter.

TORREGROSSA: San Saturnino, Teixidó, Solsona, (Puig),  Diakité, (Venturini),  Iglesias, Reche, (Camarasa), (Cases),  Fajardo, (Franco),  El Allouche, Enseñat, Vall, Perez.

ANGULÀRIA: Juanca, Riba, (Toldrà),  Mimit, Ospina, Manel, Santi, Baiget, Oscar, (Segués),  Marin, (Pau),  Gallart, Abdoulaye.

GOLS: 1-0, min. 3, Fajardo; 2-0, min. 36, Camarasa; 2-1, min. 71, Abdoulaye; 3-1, min. 87, El Allouche.

ARBITRE: Cristian Pacurar, be.