dilluns, 21 de gener del 2019

ANGULÀRIA 2 - 0 PONTS

CONTINÚA LA BONA RATXA

En la jornada 18 de Tercera Catalana, i coincidint en el començament de la segona volta, l’Angulària tampoc ha fallat i ha sumat una nova victòria davant el sempre difícil Ponts.

Equip situat de mitja taula per amunt, és un dels equips menys golejats, al que costa trencar la seva línia defensiva, però sembla que l’Angulària li te la mida presa, ja que al primer partit de la primera volta, també el va guanyar al seu camp per un ajustat 1-2.
Baiget, lluitant per la pilota, amb companys ben situats.

Malgrat la seguida de bons resultats, els locals no se’n refiaren, i sortiren al camp amb la intenció de no deixar-se sorprendre i liquidar el partit el més aviat possible.

Si be és cert, que al minut 36 ja anàvem 2-0, l’Angulària no es trobava massa còmode i li costava trenar jugades clares de gol. És clar que al davant tenia un rival fort i amb ofici.
Oscar, el pitxitxi de la categoria, envoltat de rivals.

El primer gol va ser en base pressionant la defensa i forçant un corner al minut 21. El seu llançament el rebutjà la rereguarda i fou a parar als peus de Edgar que havia pujat a rematar, sense parar i xutant a trencar, la creuà fora l’abast del porter. Un gran gol.

El 2-0 el signà Oscar, pitxitxi actual de la categoria, al minut 36. També fou producte d’un corner. El treuen en curt damunt Ospina, aquest la controlà i la centrà damunt porta perquè Oscar, molt atent, la rematés al fons de la xarxa.
Santi Chica, creant una de les seues jugades. Bona actuació, la seua.

S’havia fet un gran pas que marcaria el decurs de l’encontre. El marcador ja no es mouria.

La segona part es jugà molt millor que la primera en quant a futbol es tracta. Tot i assegurant el resultat, l’Angulària es dedicà a tocar i fer-ho bonic, però mancava efectivitat als metres finals; els defensors es feien valer.

El Ponts disposà de molt poques ocasions. La més clara, un penal assenyalat a favor, com a conseqüència d’una ma dins de l’àrea. Penal just. Una bona ocasió per reduir diferències i entrar de nou al partit, però el nostre porter Juanca va fer una aturada de molt mèrit, frustrant la il·lusió del rival.

Xavi Segués, guanyant la posició d'un defensor.
Amb aquesta nova victòria, l’Angulària es distància encara més al capdavant, ja que, el segon, Torregrossa, tant sols va poder sumar un punt del camp de Vva. de l’Aguda; i  malgrat que La Seu també va guanyar al Guissona, i situar-se en segon lloc, la diferència de nou punts ja es considerable.

Prova de foc diumenge, al camp del Torregrossa; el tercer classificat i molt complicat de puntuar al seu camp. Esperem seguir en la bona línia.
Edgar Gallart, davant la pressió d'un rival, i autor del primer gol.

ANGULÀRIA: Juanca, Riba, Mimit, (Riky),  Ospina, Manel, (Martin),  Santi, Baiget, Oscar, (Segués),  Bachir, (Pau),  Edgar, Abdoulaye.

PONTS: Lopez, Terré, Parra, Sabando, Perez, Martos, Guixes, Torra, Gil, Mendela, (Sergi),  Fadel.

GOLS: 1-0, min. 21, Edgar; 2-0, min. 36, Oscar.

ARBITRE: Rusca Muñoz, be.