dilluns, 14 de gener del 2019

ANGULÀRIA 6 - 0 VERDÚ

PRIMERA VOLTA EXCEL·LENT

En l’últim partit de la primera volta, jugat a casa contra el Verdú, l’Angulària ha arrodonit una mitja temporada espectacular. Uns números que dona bo de veure, tal vegada els millors dels últims campionats, pel que fa a partits jugats fins ara.

Figura com a líder destacat del grup, amb 42 punts aconseguits, a vuit  per damunt del segon classificat, el Torregrossa; és el que més gols ha fet (54), i el que menys n’ha encaixat (14); dels disset partits jugats, tretze són victòries, amb tres empats i una sola derrota. La segona volta, està per veure; però de seguir en aquesta dinàmica, el campionat, no es pot escapar.

Manel, sortint de quatre marcadors.

L’entrenador Jordi Oliveres, ha aconseguit reunir un grup de jugadors amb molta qualitat i compromesos amb el club. Joves i no tan joves, formen una pinya que, sota els colors de l’Angulària, gaudeixen i fan gaudir del seu bon joc, en els partits que disputen. Quan s’ajunten el compromís, el saber jugar, el bon rotllo existent, i sobretot, la qualitat humana, el resultat no pot ser altre que el dolç moment que estem vivint. Per tots ells i, en nom de l’afició, gràcies equip.

Pel que fa al partit que ens ocupa, i vistes les posicions de cadascun a la taula, a ningú va sorprendre aquest resultat de 6-0,  que va reflectir lo que damunt del camp es va veure.
El porter Flavià, blocant una pilota per alt.

Un Verdú molt voluntariós, amb jugadors molt físics, ratllant lo límit permès, va provar de plantar cara a un Angulària sòlit en totes les línies, avesat a jugar un futbol  tècnic i de toc, i confiant sobretot, en les seves possibilitats de conjunt.

Una dada a tenir en compte són les vuit targetes grogues del Verdú, per una dels locals.

Jugaven a no deixar jugar, evitant així lo que se’ls podia venir al damunt, ja que el domini local era intens.

Baiget, dins l'àrea, disposat a centrar.
El primer gol anglesolí es va resistir fins al minut 19, quan Manel, aprofitant una errada de la defensa, posava la pilota per damunt de Flavià.

El 2-0, el va anotar Oscar al minut 38, acabant una bona jugada per banda esquerra.

Arribà el descans amb aquest resultat, en cert modo, digne pels dos equips.

Fi del partit, amb la satisfacció del deure complert.
A la represa i fent els canvis de rigor per donar minuts a tothom, l’Angulària va jugar encara millor que a la primera part, posant setge a l’àrea del Verdú, que es veia impotent de parar per les “bones” als homes d’Oliveres; i a la baixada d’intensitat s’hi juntà les faltes i parades de joc constants per evitat lo inevitable.

Així que els quatre gols restants anaven pujant al marcador de manera inapel·lable.

El 3-0 al minut 49 per obra de Gallart al rematar una falta treta per Santi.

El següent 4-0 fou a càrrec de Riky al rebre una passada de Oscar, al minut 69.

El penúltim 5-0, va ser la transformació d’un penal fet a Baiget, i llençat per ell mateix, al minut 85.

I el 6-0 que tancava la golejada, l’anotà Bachir, al minut 86, en una bona combinació de tota la davantera.

El marcador no s’incrementà, gràcies a les bones intervencions del jove porter Flavià Boleda.
Plantilla quasi al complert temporada 2018-19

C.F. ANGULÀRIA: Juanca, Ospina, Manel, Baiget, Oscar, Martin, (Mimit),  Pau, (Riky), Arrufat, (Santi), Segués, (Bachir),  Gallart, (Toldrà), Abdoulaye.

C.F. VERDÚ: Flavià, Cisse, Gueye, Diakite, Bazan, Peralta, (Mohamed), Diarra, Titus, Rachid, Lamine, (Bellver), Xuriguera, (Perez).

GOLS: 1-0, min. 19, Manel; 2-0, min. 38, Oscar; 3-0, min. 49, Gallart; 4-0, min. 69, Riky; 5-0, min. 85, Baiget (p); 6-0, min. 86, Bachir.

ARBITRE: Daniel Gallardo, be.