dijous, 27 de desembre del 2018

ANGULÀRIA 2 - 0 BELLPUIG

LIDER D’HIVERN

Continuant en la seva bona línia de resultats, en la jornada 16, l’Angulària va sumar una nova victòria davant el C.F. Bellpuig.

El partit es va jugar en dissabte per guanyar un dia festiu més en la parada nadalenca, i aprofitar a l’ acabar el partit, per celebrar l’habitual sopar de Nadal amb tota la plantilla i junta directiva. No cal dir que aquesta classe de trobades, en dates tan assenyalades, serveix per enfortir els llaços d’amistat i comunió existent entre jugadors i directius; a la vegada que per celebrar junts la gran temporada que estan portant a terme; mèrit que els situa com a líders destacats en acabar la primera volta.
(Fotos deficients) La defensa del Bellpuig, contundent, allunyant la pilota.

Pel que fa al partit en si, es va poder gaudir d’un bonic encontre entre dos bons equips. Els locals com a primers de grup, i el Bellpuig situat a mitja taula, lloc que, en principi, dona la impressió que tenia que ser un rival assequible. Doncs no. Cal assabentar que el Bellpuig no ha jugat ni un sol partit a casa, pel motiu que estan fent gran reformes i millores al terreny de joc. La principal, substituir l’herba natural, ja deteriorada, per gespa artificial, a banda d’altres  arranjaments.

Tots els punts aconseguits, 22 positius, els ha guanyat en camps contraris, a excepció d’un, jugat en camp neutral; cosa que no pot dir cap més equip. El proper mes de Gener, es calcula que ja podran disposar de les instal·lacions. Aleshores vol dir que tota la segona volta, jugarà a casa; i fer-ho al teu camp, normalment, dona un cert avantatge. Sens dubte, això  es traduirà en  una gran  escalada a la taula i el situarà al lloc que crec li correspon, estar al grup capdavanter.
Arnau i Baiget en una aturada del joc. (Poca visibilitat)

Dic això per que aquest triomf no va ser fàcil. Es va veure un encontre molt equilibrat en tots els sentits. Ben be podia haver acabat en repartiment de punts, a no ser per la desafortunada actuació del seu jove porter, que va col·laborar en tots dos gols. No va tenir la seva millor tarda.

Als dos minuts de joc, ja recollia la pilota del fons de porteria, al no poder blocar el xut d’una falta treta per Arrufat. La va aturar però se li esmunyír de les mans per anar als peus de Oscar, que tant sols l’empenyé dins porta. Jugador que sempre està a l’agüait, i no perdona.
Bolcats a l'àrea del Bellpuig, en busca del gol. (Foto pitjor encara)

Mostra de la igualtat del partit, es la que es veié  durant tota la primera part i  trenta minuts de la segona, en les que ambdós conjunts alternaven el domini i creaven veritables jugades de perill, però no hi havia un dominador clar.

L’afició visitant, que s’hi va fer present en bon nombre, es veia esperançada i confiava en no marxar de buit, però novament un error greu del porter del Bellpuig, va propicià en forma de regal, el segon gol de l’Angulària.
Fi del partit i salutació entre jugadors. El marcador amb el 2-0.

Corria el minut 75, i els locals van crear una de tantes jugades, buscant la porteria del Bellpuig. El control fou d’un defensa visitant que, davant la pressió dels davanters anglesolins, optà per endarrerir la pilota al porter, per que la refusés amb el peu. Sortí disposat a allunyar l’esfèrica, amb tanta mala sort que, no se per quina causa, no arribà ni a tocar-la; i Baiget que seguia la jugada, va acompanyar una pilota que ja entrava sola.

Fou el 2-0 que enfonsà a la parròquia visitant i als mateixos jugadors que ja van abaixar els braços, impotents davant aquest infortuni, al qual no es van fer mereixedors.

Com dic, a la segona volta i a casa, el Bellpuig serà un equip a seguir i tenir en compte.
A punt per començar el sopar. Més d'un ja te gana.

BON PROFIT I BONES FESTES A TOTS.

ANGULÀRIA: Juanca, Riba, Mimit, Ospina, Baiget, Oscar, Bachir, (Segués),  Pau, (Manel),  Arrufat, Gallart, Abdoulaye.

BELLPUIG: Ribera, Bustamante, Vilalta, (Ruiz),  Segura, Casals, (Garcia),  Salls, Camara, Huguet, (Lekfif),  Moulal, (Kamara),  Canela, Lefter.

GOLS: 1-0, min. 2, Oscar; 2-0, min. 75, Baiget.

ARBITRE: Pastor Lapieza, be.