dilluns, 3 de desembre del 2018

BELLCAIRENC 3 - 3 ANGULÀRIA

L’ ANGULÀRIA ENSOPEGA A BELLCAIRE.

En la jornada 14 de Tercera Catalana, el Bellcairenc ha frenat la bona ratxa de l’Angulària que ha  empatat  un partit marcat per les variants; tant en el marcador com en lo vist damunt del camp.

En una matinal molt agradable, s’enfrontaven el cuer contra el líder, i sobre el paper, era d’esperar que l’Angulària no tindria problemes per sumar tres punts mes.

Però la grandesa del futbol te aquestes coses; els partits s’han de jugar, i pot passar de tot, per assequible que sembli el contrari.
1-0, gol de Oscar a passi de Marin, i el porter, mirant-se la pilota dins porta.

I això que el primer en obrir el marcador ha estat l’Angulària al minut 17 en una bona jugada de Marin, arribant a la línia de fons i endarrerint-la -la als peus de Oscar, que tant sols l’ha tingut que empentà. El partit   començava bé, segons lo previst, però, com he dit, el joc no s’acaba fins al xiulet final.

El Bellcairenc ha reaccionat ben aviat i ha tirat d’amor propi, ja que al minut 21, Font ja empatava.

El gran de Santi, felicitat per Oscar.

Sense temps a reaccionar, dos minuts més tard, l’Angulària encaixava el segon per obra de Albert Perez. Els locals, amb unes ganes desbocades de poder guanyar el primer partit de la temporada, i que fos precisament contra el primer, els feia treure forces d’allà on fossin, i es bolcaven en busca del tercer. I se n’han sortit.

El 3-1 s’ha fet realitat, quan en un embolic, amb rebutjos, errades, i ningú sap ben bé com , la pilota ha entrat al minut 31 per obra de Font, que ha fet embogir a la parròquia.

Els nostres no afinaven massa bé en aquest període golejador dels locals, i tenien  que reaccionar, si no volien marxar de buit cap a casa.
Internada de Mimit, a la punta de l'àrea.

Calia retallar diferències abans del descans, per intentar remuntar a la segona.

D’això s’encarregà Santi Chica, jugador tècnic i un dels destacats del partit.

A raó d’una paret al camp del Bellcairenc, Santi avançà amb pilota controlada, i amagant una passada, es colà enmig de dos defenses, i davant la sortida del porter, li dibuixà una perfecta vaselina, impossible d’aturar. El 3-2 ja figurava al marcador al minut 39.

Abdoulaye, saltant més que ningú, i rematant sense conseqüències.

A la represa, es veguer la cara bona de l’Angulària, que va dominar tot el període, amb els locals tancats al seu camp, volent mantenir l’avantatge, però l’Angulària no pogué capgirar del tot el resultat i es tingué que conformar amb un empat, que vist tal com va anar el partit, és pot considerar com a bo.

Al minut 67 , i en una de les moltes arribades, Santi Chica es desfà de dos contraris i la centre llarga per banda a Pau, aquest corre la banda i la  coloca perfecta, perquè Marin, sobre la marxa  l’empalmés al fons de porta. Un merescut empat a tres, pel mèrits acumulats a la segona part.

Gol de Marin, que empatava el partit amb centrada de Pau Teixé.

Una vegada fet l'empat, quedava temps per remuntar i poder fer algun gol més, però al minut 71, en una jugada  de força, l'àrbitre va considerar que la força era excessiva, i va expulsar amb vermella directa al nostre jugador Mimit, i la seva absència, vulguis o no, es nota.

No obstant això, encara al minut 80 l’àrbitre li va anular a Marin un gol de cap, fruit d’una falta llençada per Santi. Una anul·lació molt dubtosa, però que s’ha de respectar.

En definitiva, un empat amb regust de derrota. Però l’important és anar sumant i mantenir el liderat en solitari.

El proper dia sis, dijous, jugarem el partit pendent al camp del Torà, equip ben situat i difícil de puntuar al seu camp de terra.
Buscant el gol de la victòria, amb Marin, Abdoulaye i Oscar a la expectativa.

BELLCAIRENC: Roger, Fontanet, (Genis),  Garcia, Perez, (Sala),  Bergé, Guix, Ciobanu, Diaz, (Lamin), Badia, Font, Gallardo, (Job).

ANGULÀRIA: Juanca, Mimit, Ospina, (Riba),  Manel, (Riky),  Oscar, Marin, Bachir, (Sati) , Arrufat, (Martin),  Mamadou, Segués, (Pau),  Abdoulaye.

GOLS: 1-0, min. 17, Oscar; 1-1, min. 21, Font: 2-1, min. 23, Perez; 3-1, min. 31, Font; 3-2, min. 39, Santi; 3-3, min. 67, Marin.

ARBITRE: Gras Roy, be.