dissabte, 8 de desembre del 2018

TORÀ 0 - 1 ANGULÀRIA


TRES PUNTS VITALS

 

Dijous passat, dia 6 de desembre l’Angulària es va desplaçar a Torà per disputar el partit ajornat el dia 28 d’Octubre, a causa de les fortes pluges, i corresponent a la jornada 9 de Tercera Catalana.

Tots els partits son importants, i dona bo de guanyar-los, però sempre n’hi ha algun que és especial. I aquest era un d’ells. Era especial, en primer lloc, perquè a la vegada que el Torà està molt ben posicionat a la taula, és un camp molt difícil de guanyar, ja sigui pel mal estat del camp de terra i també pels aficionats locals, que empenten l’equip com pocs.
Mamadou, inexpugnable en defensa. Molt bon partit, el seu.

El segon motiu, i principal, era que venien d’empatar al camp del  cuer Bellcairenc, i es tenien que demostrar a si mateixos, que “allò” va ser un accident d’excés de confiança, i aquest partit es tenia que guanyar, si o si; també per incrementar el lideratge, deixant la diferència del segon, La Seu,  a quatre punts.  

 I ho varen fer, tot i mancant quatre jugadors considerats titulars. Es pot ben dir lo tòpic; que es van deixar la pell al camp, els catorze que hi van prendre part.
La Sra. Alba, arbitre del partit, repartint targetes a dojo.

Noranta minuts de lluita contínua, on les defensen s’imposaven a les davanteres de cadascun dels conjunts. No hi havia un dominador clar, encara que l’Angulària donava mes sensació de perill en les jugades que trenava.

El mig del camp, ahir molt ben posicionat, començava a gestar les jugades que és convertien en cert perill a l’àrea local.
Johny Ospina, disputant una pilota per alt.

L’únic gol del partit va ser una meravella d’execució. El seu autor Ivan Marin, va rebre , entre línies, un centre magistral de Oscar, company d’atac, perquè posés la directa i encarés porta, salvant a tres defenses per velocitat. Es plantà a l`angle dret  de l’àrea gran, i salvant la mitja sortida del porter, disparà un xut potent, que entrà com un obús a la porteria ben defensada tot el partit per Pons, però en aquesta ocasió, res va poder fer. Sincerament, un golàs.  Era el minut 19, bastant primerenc i que no s’ho esperava el Torà.
La que manava: la pilota mes enrere¡¡¡¡

Els nostres, tenien de moment, el que volien. Ara tant sols tocava aguantar fort, estar ben desperts, evitar les ocasions del Torà, i si es podia, incrementar el resultat.

La resta del partit va ser frenètic, el Torà sense escatimar res, anava a totes i no volia que volés cap punt de casa. La gent esperonant als seus i “saludant” als nostres, feia que l’encontre fos d’allò mes disputat i incert fins al xiulet final.
Pau i Manel, pugnant pel control de la pilota.

Xiulet, que aquesta vegada va anar a càrrec d’una senyoreta àrbitre. Donat el caire del partit, va repartit felicitacions de Nadal per donar i vendre, sense expulsar ningú, això si. La seva actuació, una mica complicada, es pot considerar acceptable.

A l’últim quart d’hora, podíem augmentar el marcador, però la manca de punteria va evitar dos o tres gols molt clars.
Ivan Marin, autor d'un gran gol que valia tres punts.

Partit finalitzat, i  cap a casa enmig d’una boira espessíssima , però satisfets per haver salvat un escull, que es preveia molt complicat.

El proper partit dia 16 Desbre, el jugarem a casa contra el segon classificat La Seu d’Urgell. Si tinguéssim l’encert de guanyar-los, ja ens separarien set punts; un marge molt considerable. Però s’ha de guanyar.

Vas passar fred Martina? però va valgue la pena, dona. Victòria dedicada a tu.
TORÀ: Pons, Rial, (Gonzalez), Coletas, Argerich, Riera, (Rovira),  Fustegueres, Torres, Gené, (Cepero),  Miramunt, Bagà, Segura. 
ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Riba, Ospina, Manel, (Iñaki), Chica, Oscar, (Baiget),  Marin, (Segués), Teixé, Arrufat, Mamadou.
Gol: 0-1, minut 19, Ivan Marin.
Sra. Arbitre; Alba Jové Sanz, be.