ANGULÀRIA 5 - 1 GUISSONA B

L’ANGULÀRIA, EN BONA RATXA

Una jornada més, L’Angulària no va decebre a l’afició, que, en aquest cas , i degut a la freda tramuntana, el recinte no va registrar l’entrada habitual.

A vegades val la pena passar un pel de fred, quan es compensa veient un bon espectacle com el que es va presenciar en aquesta jornada 12 de Tercera Catalana.

L’ Angulària, conscient de que a la vigilia, el seu immediat seguidor, La Seu, havia guanyat per la mínima al Torà, no podia fallar si volia seguir com a líder del grup.

Arrufat llença una falta sense conseqüències.

No tant sols no va fallar, sinó que golejà al Guissona B, equip situat a la part baixa de la taula. És lo que sol passar quan es practica bon futbol, es creen jugades de perill, i....els gols arriben sols.

Van ser cinc, com podien haver estat set o vuit. Alguns gols no van entrar per excés de solidaritat vers els companys, o amb ganes de fer-ho més bonic. I és que se’ls nota gaudint del joc.

Marin, rematant a porta.

A dia d’avui, i amb l’entrada última de tres nous jugadors, Marin, Edgar i Bachir, s’ha reforçat encara més, totes les línies, ja de per sí, consistents, pel que Jordi Oliveres pot comptar en l’actualitat, amb una plantilla competitiva i equilibrada. Els tres s’han adaptat ràpidament al sistema de joc de l’Angulària. No es casualitat que siguem l’equip més golejador, i el que menys n’ha encaixat.

El Guissona va aguantar 29 minuts, el temps just que va estar Marin per marcar el primer gol, al aprofitar un rebuig del porter Marc. A partit d’aquí, i una vegada oberta la llauna, dos gols més van arribar en cinc minuts; el segon al minut 30 al rematar de cap Edgar una falta llençada per Chica.
Celebració d'un gol de Ivan Marin.

El 3-0 el marcà de nou Marin al minut 34, quan al rebre un centre llarg de Ospina des de mig camp, guanyà per cames a la defensa i davant la sortida del porter, en una perfecta vaselina, li posà la pilota imparable al fons de porteria. Un gol molt bonic.

Al xiular el descans, l’Angulària ja tenia el partit pràcticament resolt.
Santi Chica, iniciant jugada.

Durant la represa, el mister donà entrada als cinc jugadors que estaven a la banqueta, canvis que van suplantar perfectament als titulars, sense que es notés cap diferència en el domini i joc.

Prova d’això, són els dos gols més que ha rebut el Guissona. El que seria el 4-0 l’ha transformat Oscar, al rebre un centre creuat de Bachir per banda dreta,  afusellant al porter al minut 78.

Marin i Mimit, combinant al centre del camp.

El cinquè i últim que tancava la golejada, l’ha signat Bachir al minut 85 en el seu debut amb l’Angulària. Una internada per banda esquerra, es centrada al punt de penal per Chica, perquè, controlant amb la dreta , xutés amb l’esquerra, fora l’abast del porter.

Bachir, que amb 25 minuts que ha estat damunt el camp, ha fet una assistència de gol, i ha anotat el seu primer, és, sens dubte, un jugador que venint de segona línia, pot aportar molt a l’equip. Destacar també al jove jugador local Xavier Segués, que ha fet un partit molt complert.
Bachir, ultima incorporació amb un bon debut.

El Guissona ha fet el seu gol, al minut últim del partit, al transformar una falta Rodriguez, i trobar la barrera una mica descol·locada. Un gol que no desmereix la defensa ni porter, ja que junt amb la resta de jugadors locals, han fet possible aquesta victòria en una bona tarda de futbol.

ANGULÀRIA: Juanca, Ospina, Manel, (Mimit),  Chica, Oscar, Marin, (Martin),  Pau, (Bachir), Arrufat, (Riba),  Segués, Gallart, (Riky),  Abdoulaye.

GUISSONA B: Puig, Sangaré, Bosch, Diouf, Tsyuper, (Deivy), Zamora, Mas, Valles, Solé, (Pastor),  Rodriguez, Nabil.

GOLS: 1-0, min. 29, Marin; 2-0, min. 30, Edgar; 3-0, min. 34, Marin; 4-0, min. 76, Oscar; 5-0, min. 85, Bachir; 5-1, min. 89, Rodriguez.

ARBITRE: Jordi Sitja, bé.