dilluns, 12 de novembre del 2018

VILANOVA DE L'AGUDA 0 - 3 ANGULÀRIA


L’ANGULÀRIA NO AFLUIXA

 

En la jornada 11 de Tercera Catalana,  l’Angulària tampoc va fallar,  i s’endugué els tres punts de Vva. de l’Aguda, equip situat a la zona baixa de la taula.

La zona baixa no vol dir que sigui del tot assequible, doncs són aquests, els que a casa seua, treuen forces afegides d’allà on siguin; en primer lloc, per poder enfilar-se a la taula, causar bona impressió a l’afició local, i el que dona motivació especial, es el fet de posar les coses difícils al líder actual, que de moment, es l’Angulària.

El Vilanova, tancat a la seua àrea.
En una tarda esplèndida, i en camp de terra, això si, detall que beneficia als avesats de casa, i perjudica als adversaris, acostumats a l’herba, va donar lloc l’encontre entre el primer classificat, i el quinzè a la taula.

Va ser un partit que no passarà a la història, pel que fa a joc i emoció. Res a veure amb lo jugat el diumenge anterior davant el Tornabous. L’Angulària va fer lo just i necessari, per endur-se la victòria i els tres punts, que el permeten seguir a dalt de tot, emparellat amb La Seu i un partit pendent de jugar a Torà.
Centrada d'Oscar, damunt porteria.

El motiu, pot ser degut, primerament al camp, i segurament el subconscient, que també juga, al pensar que el contrari era teòricament assequible.

No obstant tot això, el homes de Jordi Oliveres van fer un partit més que acceptable, davant un rival que ha donat més d’una sorpresa. Jugadors rocosos i valents, amb la voluntat de donar-ne una altra.

Però l’Angulària, més assentat al camp i ben posicionat, volia evitar ensurts i marcar diferències el mes aviat possible.
Jugada d'atac entre Ivan i Oscar.

I la victòria es va començar a gestar al minut 22, quan Arrufat va llençar un corner, i Oscar ben situat al primer pal, la controlà i marcà el primer gol, encetant així el seu compte particular.

Amb les ganes d’enllestir, i sense donar temps al contrari de refer-se, dos minuts mes tard, al 24, va arribar el 0-2, per obra del recent incorporat Ivan Marin, al resoldre una seria de rebutjos dins de l’àrea, i creuar-la fora l’abast del porter.
Jugada entre Ospina i Manel.El domini foraster, evitava que el Vilanova creés perill. La lluita per l’esfèrica es lliurava al centre del camp, arribant al descans amb un còmode avantatge.

A la represa, mes o menys el mateix; lluita per la possessió, per veure qui es plantava amb perill  davant la porteria contraria.
Oscar, eufòric al marcar el seu segon gol.

Al minut 70, els locals van disposar d’una de les poques arribades, en la que podien escurçar diferències; un xut potent a mitja altura que s’hagués convertit en gol, a no ser per la gran intervenció de Jean Carlos, que va treure una ma prodigiosa, i l’envià a corner.

Semblava que amb aquest resultat, finalitzaria el partit, però Oscar encara va tenir temps per ampliar el marcador i el seu compte particular, que el manté com a màxim golejador del grup.
Celebració del tercer gol, obra de Oscar

Per mi va ser el gol més bonic i treballat. Una sèrie de tocs entre varis jugadors, va fer que Santi li donés amb intenció, la pilota a Oscar, que davant la sortida desesperada del porter, li va dibuixar una vaselina, que entrà suaument al fons de porteria.

Un 0-3 que reflectia lo que va succeir en una bona tarda de futbol a Vva. de l’Aguda.

 
Dedicació de la victòria a l'afició Anglesolina.

VVA. AGUDA: Genis, Torremorell, Andreu G., Cristian G., Dimitrov, Bernaus, (Sarr),  Reig, Cortina, Niang, Esteve, Jacint, (Jounou).

ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Mimit, Manel, (Riba), Oscar, (Pau), Marin, (Segués),  Chica, Arrufat, (Ospina), Mamadou, Gallart, Abdoulaye.

GOLS: 0-1, min. 22, Oscar; 0-2, min. 24, Marin; 0-3, min. 88, Oscar.

ARBITRE: Marco Ciuciu, be.