dilluns, 1 d’octubre del 2018

LA POBLA DE SEGUR 4 - 0 ANGULÀRIA

ENSOPEGADA A LA MONTANYA

La Pobla ha trencat la bona ratxa de victòries de l’Angulària a la cinquena jornada de lliga; i ho ha fet per golejada i merescudament.

Els de l’Urgell no han pogut adaptar-se al camp de terra en tot el partit, un dels pocs camps que queden sense herba, ja sigui natural o artificial, en tota la competició.
Lo senyor Josep, posant a punt les equipacions.

Encara que soni a excusa, és la trista realitat, la que s’ha viscut a La Pobla. Ha encaixat més gols en aquest partit, que entre tots quatre anteriors; i això no es normal.

Es pot pensar que el terreny es igual pels dos conjunts a l’hora de jugar, però no; els locals estan avesats, de sempre, a aquest camp, i apliquen el joc que els va be; res a veure al que es practica damunt la gespa.

Sense restar mèrits als locals, l’Angulària no ha pogut imposar el seu estil de joc, i d’aquí la desfeta inesperada. Es pot perdre en qualsevol camp, sens dubte, però no amb la contundència d’aquest partit.
Defensant un atac del Pobla.

Tot va començar quan al minut dos, i desprès de posar la pilota en joc, ja ens vam veure sorpresos per un tir que va rebutjà el pal i va anar a parar als peus de Molleví que l’envià al fons de porteria. Això ja no pintava be, era el preludi d’un cúmul de desencerts que  no podríem adreçar.

Els nostres ho intentaren, però es veien impotents per lluitar contra dos rivals, el Pobla, bon equip i familiaritzat amb el terreny de joc, i el camp en sí, que jugava en contra nostra. Podíem haver empatat en una vaselina de Oscar, però el porter la va treure amb la punta dels dits.
Santi i Manel, enmig de la polseguera del camp.

La sort també ens girà l’esquena, ja que de poder establir l’empat, arribà el 2-0 en forma de penal, que el porter no va tenir mes remei que cometre per evitar el gol directe. Era el minut 44, i amb dos a sota, el partit se’ns feia molt costa amunt.

A la represa, tres quarts del mateix; encara que vam pressionar mes que la primera, no hi havia manera de trenar jugades dignes d’escurçar diferències, impossible de controlar la pilota, aliada amb el Pobla.

Els muntanyencs  jugaven còmodes amb el resultat, esperant algun contracop que sentenciés el partit; cosa que va succeir al minut 55, producte d’una bona jugada local i que va significar el 3-0 inapel·lable.

Santi i Oscar, pressionant la sortida de pilota.

I per acabar-ho d’arrodonir, cinc minuts mes tard, al 60, una desafortunada acció del nostre porter, propicià el 4-0, per deliri dels locals i ensopegada inesperada per l’Angulària.

Aquesta no va ser la nostra tarda, que hem d’acceptar i felicitar al Pobla que va saber jugar les seves cartes.
Abdoulaye, sumant-se a l'atac amb cinc companys mes.

No obstant la derrota, i donat que els nostres immediats perseguidors, van perdre també o empatar, continuem manant la classificació com a primers de grup, a dos punts dels quatre segons, Oliana, Bellpuig, Tremp i La Seu.

Ensurt que no ha transcendit a la taula, però que sí obliga a reflexionar i fer autocrítica de cara a propers partits.

Formació desplaçada a La Pobla de Segur.
LA POBLA: Bellera, J. Mollevi, Rachid, (Farré), Vila,M. Mollevi, Llebot, Ali, (Oriol),  Turch, (Roset), Plana, (Lopez),  Juangram, Peroy.
ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Mimit, Manel, (Pau) Ospina, (Segués), Baiget, Oscar, Abdoulaye, Chica, Arrufat, (Martin),  Mamadou.
GOLS: 1-0, min. 2, M. Mollevi; 2-0, min. 44, M. Mollevi; 3-0, min. 55, Juangran; 4-0, min. 60, Lopez.
ARBITRE: Olmo Diaz, regular.