dilluns, 24 de setembre del 2018

ANGULÀRIA 8 - 0 RIALP

FESTIVAL DE GOLS DE TOTS COLORS

L’Angulària es referma al liderat al endossar-li vuit gols a l’actual cuer, el Rialp, en la quarta jornada de competició, aconseguint el ple de quatre victòries seguides.

Vagi per davant que el Rialp, avui dia, és un dels equips assequible i menys forts del grup, figura en l’última posició, amb tant sols un punt dels dotze possibles.

Ospina i Segués, lluitant per una pilota.

El partit va tindre dos parts ben diferents; la primera, qui no conegués la posició dels de la muntanya, observà que era un equip dels molts que ens han visitat, ja que van plantar cara, i van disposar d’alguna ocasió per marcar. La prova la tenim que fins al minut 39 van aguantar ferms, frenant les arribades locals, que sovintejaven però que no s’encertava a ficar-la. Però la qualitat es va començar ha imposar en aquest minut, en que, una bona internada per banda esquerra de Baiget, la centrà a Oscar, desmarcat, que marcà a plaer.

El Rialp va resistir durant el temps que les forces el mantenien, però a mesura que l’Angulària imposava el seu ritme i joc, aquestes anaven minvant paulatinament. S’arribà al descans amb el mínim avantatge de 1-0.
Celebració d'un dels vuit gols.

A la represa, el decorat canvià radicalment. Un gol cada set minuts de mitjana, van ser el resultat d’aquest marcador tan voluminós i poc freqüent.

Al partit del minut 47 ja se li va girar feina a l’encarregat del marcador, doncs era novament Oscar que marcava el 2-0, al rebre una bimba de Jony

El 3-0, al minut 53, l’anotà de fort xut Ospina, de bastant lluny, i amb assistència de Arrufat.

El 4-0, vuit minuts mes tard, (61), anà a càrrec del jugador local Baiget, al culminar una bona jugada de Jony.
Posicionament de les línies de l'Angulària.

El 5-0, al minut 62, que ja sonava a golejada, el feu Jony, quan Baiget, que li tornava el favor anterior, li posà amb avantatge perquè transformés, era el primer, dels tres que va marcar.

El 6-0, i seguin la mitjana, (69), repetia Jony en jugada personal.

El 7-0, al minut 75, fruit d’un gran tret amb l’esquerra de Arrufat, que des d’uns trenta metres, la clavà per tot l’escaire; amb assistència recíproca d’Ospina.
Xavi Segués, iniciant jugada davant varis contraris.

I el definitiu 8-0, que tancava aquest festival, l’arrodoní amb el seu triplet particular, Jony, al minut 77, al rebre una passada magistral de Oscar.

Llàstima que aquest jugador, en una jugada desafortunada amb un rival, i crec que amb mala interpretació de l’àrbitre, li mostrés  targeta roja directa. Sanció que l’impedirà jugar el proper partit al sempre difícil camp de La Pobla de Segur.

L’afició que, en bon nombre hi va assistir, no cal dir que s’ho van passar d’allò més be. A procurar seguir en aquesta línia.
Felicitats a tots els components de la plantilla i cos tècnic.
Jony, amb el seu hat-trick, disputant la bimba.

ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Mimit, Manel, Ospina, Baiget, Oscar, Abdoulaye, ´Pau, Arrufat, Segués, (Jony).
RIALP: Benet, Semino, Bigorda, (Roque),  Gali, Cervós, Medina, Ovando, Altieri, Vidaurre, (Barba), Hurtado, Sanchez.
GOLS: 1-0, min. 39, Oscar; 2-0, min. 47, Oscar; 3-0, min. 53, Ospina; 4-0, min. 61, Baiget; 5-0, min. 62, Jony; 6-0, min. 69, Jony; 7-0, min. 75, Arrufat; 8-0, min. 77, Jony.
ARBITRE: Calbeto Marzo, regular.