dilluns, 10 de setembre del 2018

ANGULÀRIA 2 - 1 TORREGROSSA


VICTÒRIA MOLT TREBALLADA

Un bon Torregrossa es va veure superat, en la jornada dos de Tercera Catalana, per un gran Angulària, pletòric de joc i força, en un partit d’aquells que fan afició.

Encara que no disposàvem de diversos jugadors, amb tant sols dos  a la banqueta, tots el que hi van intervenir es van entregar a fons des del primer moment, fins al xiulet final; conscients de que el rival que tenien al davant, és un dels més difícils de batre. No és casualitat que en les dos últimes temporades, a casa seva, no saben el que es perdre.
Jugada d'atac a la primera part.

Els nostres van superar la nota amb escreix, encara que no amb molta superioritat, sí que van fer mèrits perquè els tres punts es quedessin a casa. Si haguessin estat encertats en els metres finals, a la primera meitat, podien anar al descans amb dos o tres a zero, a banda de dos pilotes que els pals van rebutjar.

El percentatge de possessió, diria que va estar mes o menys repartit, però els perills van anar a càrrec dels locals. Ocasions clares que no es van aprofitar.

Tot i així, el primer en encetar el marcador, va ser l’Angulària al minut 19. Una falta contra el Torregrossa, bastant fora del àrea, va ser tirada pel local Baiget que, encara que ben dirigida, la va refusar el pal, però Oscar, com sempre, molt atent, la col·locà dins de porteria.
Contents, desprès de celebrar el primer gol, obra de Oscar.

El primer pas important ja era una realitat, però calia mantenir el cap fred i la intensitat suficient, per aturar la reacció dels visitants, que no s’ha conformaven el anar per sota el marcador.

Amb anades i vingudes, s’arribà al descans sense cap ensurt i amb el mínim avantatge pels anglesolins, però quedava tota una altra part molt incerta.

A la represa, l’Angulària continuava amb la mateixa tònica de bon joc, que els visitants contrarestaven també amb eficàcia, però sense el desitjat premi del empat, ans al contrari; al minut 59, en una jugada de perill, Jony és objecte de falta dins de l’àrea, i l’àrbitre xiulà penal, penal una mica rigorós, al meu modo de veure, però penal al cap i a la fi. El mateix Jony s’encarregà de llençar-lo imparable al fons de la xarxa.
Baiget, controlant pilota i iniciant atac, prop de l'àrea.


El Torregrossa no s’enfonsà, i tirant de la nombrosa banqueta, volia retallar com fos el resultat, però l’Angulària ben armat en defensa, no li posava les coses fàcils als davanters, però en una jugada aïllada no van tenir mes remei que parar-lo, també amb falta, i el corresponent penal al minut 68. El llença Iglesias, enganyant al porter, i posant el 2-1 al simultani.

El Torregrossa no es rendia, però l’Angulària tampoc; atacs i contracops que eren neutralitzats, per les respectives defenses i porters, on en una de tals, el nostre porter Juanca, va fer gala de la seva bona forma, i aturà una pilota amb segell de gol.

Sense més incidències dignes de menció, s’arribà al final del partit, i l’Angulària amarrava els tres punts en joc.
Jony, despres de marcar el segon, amb dedicació al cumple del presi.

Dos victòries de dos possibles, fan que a dia d’avui, l’Angulària assoleixi el liderat, compartit amb el Torà, que també ha guanyat els dos.

Val a dir que això tant sols ha començat, i que el campionat es molt llarg, però sempre es bona, la dosis de moral que això dona.

 
L'equip, felicitant a Jony. El 2-0 ja era una realitat.
ANGULÀRIA: Juanca, Riba, Mimit, Jony, (Segués),  Ospina, Baiget, Oscar, Abdoulaye, Chica, (Pau), Arrufat, Mamadou.

TORREGROSSA: Buira, Teixidó, Sekou, (Cases),  Diakite, Camarasa, (Franco),  Iglesias, Vicente, Mohamed, Vall, Perez, Capdevila, (Fajardo).

GOLS: 1-0, min. 19, Oscar; 2-0, min. 59, Jony; 2-1, min. 68, Iglesias.

ARBITRE: Alberto Puscaso, bé.