dilluns, 3 de setembre del 2018

PONTS 1 - 2 ANGULÀRIA

VICTÒRIA DE PRESTIGI PER COMENÇAR

Primera jornada i primera victòria a domicili en un camp dels mes difícils de la categoria. Dic difícil, pel fet de que el Ponts és un dels equips que cada any acaba a dalt, amb el plus afegit que el terreny de joc és un del pitjors del grup. Feia temps que no hi guanyàvem.

Amb la presència de  nombrosos aficionats, els “Angulàvers”, que van omplir un autocar per donar suport a l’Angulària, va arrancar el primer partit de la temporada, amb diferents incorporacions, quatre jugadors de camp i el flamant entrenador Jordi Oliveres.
Els incondicionals "Angulàvers", donant suport i color al nostre equip.

El partit s’havia de plantejar amb una tàctica diferent a l’habitual, i era el d’adaptar-lo en funció a l’estat del terreny, deixant de banda el joc de toc i fer-ho d’una forma directa i al contracop.

La primera part i el primer quart d’hora, el Ponts va sortir a totes, creant algunes ocasions que eren anul·lades per la contundent i ordenada defensa anglesolina. A partir d’aquí, el partit  es va equilibrar i la pilota rondava les dos àrees, amb alguna ocasió clara, que cap dels dos encertava a convertir.
Baiget, en plena acció i centrant damunt de porta.

Però en el minut 35, i a conseqüència del terreny, un defensor local va fer un mal control; error que va aprofitar Jony per recuperar pilota i donar-la a Oscar, que mol atent, l’envià al fons de porteria. Amb dedicació a l’afició, aquest gol donava la confiança suficient, com per encarar l’encontre d’una forma més pràctica. Aguantar la resta del primer temps i passar pels vestidors per plantejar la segona part.
Primer gol dedicat als "Angulàvers". Tot un detall.

A la represa, amb dos canvis d’entrada, era el Ponts el que posava setge al camp visitant, cosa prevista i preparada pel mister. L’Angulària, amb el mig del camp i defensa poblades, aturava les escomeses d’un Ponts llençat a l’atac, arribant a crear perill en forma de llançament de faltes i corners; però, com dic, tota la cobertura i el gran porter Juanca, frenaven lo que podia haver estat un empat perillós.

Com sempre, amb les línies tant avançades, corres el risc de que qualsevol contracop, pot  ser letal. En tres o quatre ocasions l’Angulària va tindre l’oportunitat d’aprofitar-se’n, però el porter i la manca d’encert ho impedien.
Jonny i Mimit, pressionant un contrari.

Els minuts anaven passant, i el Ponts cada vegada més impotent, no era capaç d’igualar el marcador. I més enfonsat va quedar encara, quan al minut 81 en un altre contracop i amb els mateixos protagonistes, va arribar el 0-2 que deixà tocat de mort al Ponts. Jonny s’endugué l’esfèrica, el seu xut el rebutjà un defensa i el mateix porter,  anant als peus d’Oscar, que per segona vegada anotava el  gol de la tranquil·litat.
Oscar, eufòric, celebrant el seu segon gol.

Mancaven nou minuts, i el Ponts, a la desesperada, es va veure afavorit amb un altre corner. El van tirar molt tancat, i amb l’intent de treure’l, Roger Riba l’introduí amb pròpia porta. Era el minut 89, i encara que l’àrbitre va afegir quatre minuts, ja no hi va haver temps per passar cap mes ensurt.