dilluns, 17 de setembre del 2018

ANGULÀRIA 6 - 1 SOLSONA B

JOC, PARTIT I LIDERS

L’Angulària ha sumat una nova victòria, la tercera en tres jornades que portem de competició. I ho ha fet amb una solvència contundent, davant un Solsona que tampoc sabia lo que era perdre.

A la mitja part, ja estava tot dat i beneït amb quatre gols, per cap en contra. El Solsona poc  pensava que al minut 25, el seu porter ja havia recollit de dins porteria, la pilota fins a quatre vegades.

Abdoulaye, iniciant jugada d'atac.

Ni el Solsona, ni nosaltres, la veritat sigui dita. En comptades ocasions, es marquen tants gols en tant pocs minuts. I lo bo és que no es tracta que el Solsona sigui un equip vulgar, ni molt menys. Cada temporada l’acaba en llocs molt dignes, i en aquesta, venia amb una victòria i un empat, que el situaven a la quarta posició, però en aquesta ocasió, s’han topat amb un Angulària molt sòlit que, des del porter fins a l’últim davanter, han funcionat a la perfecció, inclosos els tres suplents que han intervingut.

El Solsona juga i deixa jugar, de sempre, però en aquest partit, ben aviat han vist que davant tenien onze homes que jugaven de memòria, i que res podien fer per plantar cara; hi havia massa diferència en totes les línies.
Baiget, controlant pilota amb un company.

Els gols, tots ells, han estat producte de jugades ben portades, amb joc ràpid i de toc.

Per manca d’espai, no puc explicar el desenvolupament de cadascun, però sí els autors i els temps.

Al minut 2, quan el Solsona encara no s’havia posicionat, Oscar ja encetava el simultani amb el seu primer gol particular. Ressaltar que aquest jugador n’ha anotat tres. El 3-0, al minut 18, i el sisè que tancava la golejada, al minut 80; un trio a qual mes bonic, sobretot l’últim.
Celebració d'un del gols, amb els contraris abatuts.

Els tres restants, han estat obra de Jony, al minut 15; Baiget al 25, i Manel al 70.

La segona part, ja un pel relaxats, han aixecat el peu del pedal, i tant sols n’han fet dos; i quant el 6-0 ja figurava al marcador, el Solsona ha fet el seu gol, anomenat de l’honor. També se’l mereixien, per la voluntat i esportivitat que en tot el partit han demostrat. Poca feina ha tingut l’àrbitre, que ha passat desapercebut.
Un resultat per a la història.

Enhorabona a tots els components, que, de seguir així, moltes alegries donaran a l’afició.
Descans merescut i reflexió de la victòria.

ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà,  Jony, (Segués),   Manel, Ospina, Baiget, Oscar, Abdoulaye, Chica, (Pau), Arrufat, Mamadou, (Mimit).

SOLSONA B: Soria, Ballara, Pujol, Solé, Pijuan, Mota, Arester, Montaner, Moreno, (Abou), Colell, (Morales),  Estany, (Plans), (Colell).

GOLS: 1-0, min. 2; Oscar, 2-0, min. 15, Jony; 3-0, min. 18, Oscar; 4-0, min. 25, Baiget; 5-0, min. 70, Manel; 6-0, min. 80, Oscar, 6-1, min. 85, Montaner.

ARBITRE: Astrid Navarro, bé i desapercebut.