dilluns, 8 d’octubre del 2018

ANGULÀRIA 5 - 0 IVARS D'URGELL

NOVA GOLEJADA DE L’ANGULÀRIA

L’Angulària continua en la seva bona ratxa de resultats, i es manté líder en solitari al seu grup de Tercera Catalana.

En aquesta jornada 6, el rival de torn que ha sofert el correctiu ha estat l’Ivars d’Urgell, equip recent ascendit i que ocupava la 14ª posició a la taula.

Lo Marc Llavall, en plena feina profesional.
L’Angulària venia escaldat del partit jugat a La Pobla el diumenge anterior, on va encaixar un humiliant 4-0 , i volia demostrar a l’afició local i forastera que “allò” va ser simplement un accident.

En línies generals, podríem resumir que aquest partit, des del inici fins al final, va ser un monòleg dels Anglesolins, que van fer un dels millors partits de la temporada, a costa d’un Ivars que res podia fer frenar la manifesta superioritat dels locals.
Celebració del primer gol, obra de Baiget.

El partit ja va quedar sentenciat a la mitja part, quan el marcador ja reflectia un clar 3-0, amb l’afegit de que el seu porter va aturar un penal. Menció especial per aquest jugador, Toth, que, malgrat els cinc gols, va ser de llarg, el millor efectiu urgellenc, que va salvar el seu equip d’una golejada molt més voluminosa.

El primer en encetar el marcador va ser el local Baiget al minut 6, al culminar una bona jugada col·lectiva per banda esquerra, i colant-se rasa entre pal i porter.

Acte seguit, podia ser l’Ivars qui empatés en una de les comptades ocasions clares que va disposar en tot el partit, però la pilota sortí desviada.
Hony Ospina, controlant i creant jugada.

El 2-0 el signà l’actual pitxitxi del grup Oscar al minut 27, que desprès de dos rebuigs del porter la clavà al fons de porteria,

El 3-0 fou producte d’una falta que llençà magistralment Mimit, al minut 30, bastant passada, i allí estava Jony, desmarcat, per anotar i deixar clar qui manava al camp.

Quatre contra dos. Impossible que passessin.
A la segones meitat i als primers minuts semblava que l’Ivars estirava línies per escurçar diferencies, però tant sols va ser un intent, no podia ni amb en centre del camp, ni la defensa; davant tenien un rival molt entonat.

Sense prémer ni forçar massa la màquina, l’Angulària es divertia jugant, i seguia creant ocasions de gol que, per voler-ho fer més bonic, no es convertien, sumant-hi les gran intervencions del porter.

Jony, guanyant la posició, recolçat per Pau Teixé.

Però va arribar el quart al minut 30. Oscar recupera una pilota a mig camp, i la jugà amb Jony que li torna, Oscar xuta i el porter rebutja, però Mimit que seguia la jugada, empalmà una volea per tot l’escaire. La jugada es mereixia el gol.

I per arrodonir una gran tarda de bon futbol, al minut 83 va arribar el cinquè a càrrec del jove jugador local Xavi Segués, un gol molt celebrat per l’afició, ja que a banda de ser el seu primer de la temporada, es un noi en el qual s’hi ha posat moltes esperances. També se’l mereixia.

Agrair a tots els que van intervenir en aquest partit, per la gran tarda que vàrem gaudir, i per col·locar l’Angulària al lloc més alt.
Tots fen pinya, celebrant el merescut gol de Xavi Segués. Ja tocava.

ANGULÀRIA: Juanca,  Toldrà, Jony, Manel, (Pau),  Ospina, Baiget, (Mimit),  Oscar, Abadoulaye, (Segués), Chica, Arrufat, (Martin),  Mamadou.

IVARS D'URGELL: Toth, Comanici, Marius, Aldomà, Piñol, (X. Atero), Badia, Atero, (Lamine),  Aleix, Vilalta, Civit, (Fahham),  Manneh, (Farré).

GOLS: 1-0, min. 6, Baiget; 2-0, min. 27, Oscar; 3-0, min.30, Jony; 4-0, min. 60, Mimit; 5-0, min. 83, Segués.

ARBITRE: Seuma Perat, be.