dilluns, 22 d’octubre del 2018

ANGULÀRIA 4 - 0 BUTSÈNIT

EFICÀCIA GOLEJADORA I MÉS LIDER

En la jornada vuit de Tercera Catalana, l’Angulària ha tornat a golejar i jugar amb solvència un partit que a priori semblava més assequible, però que damunt del camp, no ho ha estat tant. El Butsènit no s’ha entregat fins ben avançada la segona part, i quan el marcador ja reflectia un clar 4-0.

Com quasi en tots els partits, l’equip que s’enfronta amb el líder, que en aquest cas, tenim la sort de que sigui momentàniament l’Angulària, surt al camp amb totes les ganes de batre’ns, buidant-se al màxim i intentar truncar la bona ratxa que ens manté al capdavant.
Pau, titular i controlant la pilota.

I el Butsènit no va ser una excepció, ens va posar les coses difícils i ens va aguantar fins al minut 25, quan en una bona triangulació, finalment Jony li passà a Oscar, que no perdona i fa pujar el primer al marcador.

La diferència en el joc es decantava a favor dels locals, que tocaven i combinaven en camp del Butsenit, que es resistia a claudicar, provant amb passades llargues, que eren tallades sempre per la bona defensa local, una de les menys golejades.

Quan semblava que enfilaríem el camí dels vestidors, amb el resultat mínim favorable, arribà una jugada de molt perill a l’àrea del Butsènit, i que la defensa no tingué mes remei que frenar-la amb falta dins la zona prohibida, provocant el corresponent penal. Càstig que s’encarregà de transformar Jony al minut 42, i posar el caseller  un tranquil·litzador 2-0.
Celebració del gol de Xavi Segués.

El resultat ja estava encarat, tant sols calia tancar-lo a la segona part.

Entretant, i seguint en la ratxa negativa de lesions, al minut 39 es tingué que retirar del terreny de joc Arnau Arrufat, essent substituït pel jove jugador local Xavi Segués.

Precisament a la represa, fou aquest jugador que al minut 53, culminà una gran jugada individual de Jony, que una vegada el seu xut fos refusat pel pal, Xavi que seguia la jugada, empalmà un tir creuat, fora l’abast del porter Franco.
Xime combinant amb Riky.

Els jugadors locals y l’afició gaudien del partit, com ho estan fen durant tot lo que portem de temporada; tot lo contrari del Butsènit, que no es resignava a acceptar la evidència, posant-se nerviosos i creant problemes a l’àrbitre, fins al punt que en un amago d’agressió,  no va tenir més remei que expulsar a Bia al minut 80.

Tocant-la entre Ospina i Santi.
No obstant abans, l’Angulària, al minut 59 havia fer el quart; al meu entendre, el millor gol de la tarda.

Oscar s’internà  per banda dreta, corrent la banda fins la línia de fons, salvà l’entrada d’algun defensor, i centrant-la de forma perfecta la posà al cap de Jony, que l’incrustà pel mateix escaire, fent pujar el 4-0 definitiu. Un gran gol.

Amb aquesta victòria, l’Angulària manté el lideratge una jornada més, i es distància  de tres punts (19) al segons classificats, Oliana, Solsona i La Seu, que en tenen 16.

Dissabte vinent prova de foc a Torà, sisè classificat, i equip molt difícil de guanyar al seu camp.

L'equip de l'Angulària, brindant la victòria a l'afició.

ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Mimit, Jony, Manel, Ospina, Chica, Oscar, (Sergiu),  Pau, (Riky), Arrufat, (Segués),  Mmadou.

BUTSÈNIT: Franco, Villanueva, Mostapha, Bia, Cercós, Vasile, Farcas, (Olaya),  Boufra, Barkouki, Soto, (Berné),  Pacurariu.

GOLS: 1-0, min. 22, Oscar; 2-0, min. 42, Jony; 3-0, min. 53, Segués; 4-0, min. 59, Jony.