dimarts, 16 d’octubre del 2018

OLIANA 2 - 2 ANGULÀRIA

L’OLIANA NO POT SUPERAR L’ANGULÀRIA

Si hi ha algun partit que vol jugar-lo qualsevol  jugador, i  no se’l vol perdre, aquest és un d’ells. Un partit que està en joc el ser, o no, líder del grup.

Aquest duel corresponent a la jornada set de Tercera Catalana, és el que l’Angulària, ha disputat al camp de l’Oliana. L’Angulària hi anava com a líder, a un sol punt del segon, en aquest cas, l’Oliana. Més motivació, impossible.
Una mostra dels fidels seguidors de l'Angulària

Els locals van sortir disposats a fer valer el factor camp i unes ganes enormes de desbancar-nos del primer lloc.

El primer quart d’hora, es van bolcar en un atac frenètic, buscant el primer gol, que arribaria al minut 12 per obra de Puig, que va aprofitar una manca d’entesa entre dos defenses i porter, per desviar-la al fons de porteria.
Minut de silenci, en memòria de les victimes de Mallorca.

Ja tenien el que buscaven, però l’Angulària no es va pas enfonsar, tot lo contrari; estaven preparats per això, i a no perdre l’oportunitat de seguir ocupant el primer lloc. Eren conscients del que s’hi jugaven.

El domini ja es va igualar, i els visitants ja començaven ha arribar a  l’àrea local amb cert perill, i forçant algun corner. L’Oliana ja s’adonava que no seria fàcil, i reculava per evitar lo inevitable. Al minut 33 Manel rep una pilota amb condicions, i s’estira fins al fons per banda dreta, la centrà molt tancada, perquè desprès d’un parell de refusos, Jony, que estava al seu lloc, la creués fora l’abast del porter. Un empat que, de moment feia justícia a la reacció visitant.
Celebració del primer empat, obra de Jony.

Però l’alegria va durar poc; quan estàvem millor, i buscàvem el segon, va ser l’Oliana que en un contracop ben portat, ens van marcar el segon al minut 41, una copia casi calcada del primer. Ja tornàvem ha anar a remolc, esperant la segona part.

Santi Chica, iniciant jugada d'atac.
Durant el descans, el nostre mister Jordi Oliveres, culpable de la gran temporada que fins ara està realitzant el nostre equip, va canviar l’estratègia i va plantejar un nou sistema; si a la primera ens vam contagiar del joc del rival amb passis llargs, al segon temps implantà el joc que més saben fer, el de controlar la pilota amb tocs curts, i jugades ràpides d’entre línies, que desbordaven al contrari amb molt perill.

Aquest període, va ser de l’Angulària, que va fer mèrits com per treure més que un empat. La prova la vam veure quan al minut 74, l’àrbitre ens va anular injustament el millor gol de la tarda. Una centrada per banda esquerra, la va empalmar de volea Oscar, lo que hauria estat un gran gol, però al que mana, li va semblar veure fora de joc. Un gran error, ja que es pot afirmar i comprovar que no ho era, mitjançant el vídeo que un aficionat nostre, grava tots els partits i jugades de gol. L’àrbitre no va estar encertat.
Pilota dividida, quan el marcador encara figurava l'empat inicial.

Però tal com jugava, l’Angulària no podia perdre aquest partit; com a mal menor, un empat.

I la lògica s’ha imposat, ja que al minut 88, en la enèsima jugada d’atac col·lectiu, Oscar per banda esquerra, ha xutat amb rosca parabòlica i amb tota la intenció, perquè l’esfèrica es colés per tot l’escaire, fen inútil l’estirada d’Espuga.

Partit molt emocionant per l’incert del marcador, en el que l’Angulària ha tret el punt suficient com per mantenir el liderat una jornada més.
Els jugadors esgotats, pero satisfets per la feina ben feta.

OLIANA: F. Espuga, Bullich, (Onill),  Bartolo, Abdenour, Puig, (Martin),  Pujantell, (Ali),  C. Bullich, Torruella, Ribera, (Ruiz),  Reig, PrIor.
ANGULÀRIA: Juanca, Toldrà, Mimit, Jony, Manel, Ospina, (Pau),  Oscar, Abdoulaye, Cgica, Arrufat, (Martin), Mamadou.

GOLS: 1-0, Min. 12, Puig; 1-1, min. 33, Jony; 2-1, min. 41, Puig; 2-2, min. 88, Oscar.
ARBITRE: Chico Fernandez, regular.