dilluns, 26 de març del 2018

OLIANA 0 - 4 ANGULÀRIA

LA PLUJA SUSPEN EL PARTIT

La jornada 26 de Tercera Catalana es va jugar a mitges entre l’Oliana i l’Angulària degut al gran aiguat que, de cop, va caure damunt el terreny de joc.

Es va jugar la primera meitat amb certa normalitat, però als últims minuts ja començava a caure alguna gota.  Va transcorre el descans, i van intentar reprendre el partit, però quan es portava tant sols quatre minuts, es a dir, al 49, va començar a intensificar la pluja, fins convertir-se en un veritable diluvi. Era impossible continuar jugant i, l’àrbitre, amb molt bon criteri, va suspendre el partit.
Celebració del primer gol, als dos minuts de partit, obra de Oscar.

Va ser una llàstima, en primer lloc per privar als que ens hi vam desplaçar en bon nombre, de gaudir durant tot el partit del bon joc que  l’Angulària va desplegar en la primera meitat; i després, al desaprofitar la gran oportunitat de lo que podia haver estat una autèntica golejada. L’Angulària estava encertat davant un Oliana jove, molt voluntariós, però també molt assequible. Quatre gols en 36 minuts n’és una bona prova.
Kevin, controlant la pilota i iniciant jugada.

Tant sols començar el partit ja es va veure la superioritat dels anglesolins, que als dos minuts, ja van obrir el marcador per obra de Oscar. Una doble paret entre Jony-Oscar, va permetre a aquest últim fer pujar el primer al simultani, en una jugada molt vistosa. I és que tots quatre gols, van ser d’una bella execució.

Nova celebració. El segon gol obra de Piore.
L’Oliana s’esforçava en crear alguna jugada, però els nostres, a la vegada que barraven el pas, sortien buscant el segon;  gol que no va tardar en aparèixer, ja que al minut quinze, Arrufat llença un corner una mica obert, i Llorens que va pujar a rematar, engaltà de volea al fons de la xarxa. Creuat i imparable.

El 0-3 també va tindre el seu mèrit. En una de les moltes escapades per banda dreta de Manel, retallà amb l’esquerre, per centrà amb la dreta on es trobava de nou Oscar perquè a boca de gol, afusellés al porter Francesc. Era el minut 24, i el resultat ja començava a ser ampli.
Panoràmica general, amb el marcador definitiu.

El 0-4, minut 36, i que arrodonia una primera part excel·lent, va ser fruit d’una jugada semblant al tercer, però amb diferents protagonistes. Paret entre Oscar i Jony que corre fins al fons; alça el cap i la centre per terra, perquè Simeó, lliure de marca, l’empenyés al fons de porteria.
I aquí s’acabà el partit, a l’espera de lo que decideixi el Comitè de Competició, encara que els dos clubs han comunicat el seu acord de donar el partit per acabat amb aquest resultat. Havent-se jugat un tros de la segona i amb un marcador clar, es pot evitar un altre desplaçament, llunyà, amb les despeses que tot això representa.

Aquest és el motiu de la suspensió.

OLIANA: Francesc, Espuga, (Ruiz), Bullich, Granados, (Felles),  Bartolo, Sala, Said, (Ribera), Bernaus, C. Bullich, Ali, Bentoldrà.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Piore, Jony, Manel, Oscar, Kevin, Ospina, Arrufat, (Simeó), Mamadou, Segués.

GOLS: 0-1, min. 2, Oscar; 0-2,  min.15, Piore; 0-3, min. 24, Oscar; 0-4, min. 36, Simeó.

ARBITRE: Guillem Stitou, bé.