dilluns, 19 de març del 2018

ANGULÀRIA 2 - 1 BELLCAIRENC


TRES PUNTS MOLT IMPORTANTS

 

Una jornada més, i van quatre consecutives, l’Angulària ha sumat els tres punts en joc. Els d’avui, davant un equip de prestigi, com és el Bellcairenc, conjunt que el teníem a tocar a la taula, amb perill d’aparellar-nos en el tercer lloc. I aquesta era la seva intenció.
Els Angulavers, eufòrics pel triomf  i lluint l'estrena de bufandes.

Però l’Angulària, d’ unes setmanes ençà, s’ha transformat positivament, i ha sofert un canvi que salta a la vista; tan en defensa com en tot el conjunt. Han recuperat l’autoestima que semblava havien perdut. I molta part de culpa, en aquest cas de mèrit, la te el nou entrenador Pol Sellés, un tècnic que sap a lo que juga i ho transmet als jugadors, que ho interpreten perfectament. Ho demostra el fet de que es conten per victòries els quatre partits que porta al càrrec.   
Preparats pel combat i la victòria.

La veritat és, que aquest partit contra el Bellcaire, ens feia una mica de respecte, donada la bona marxa i resultats últims, que portaven els de la Noguera, però una vegada damunt el camp, s’ha confirmat que l’Angulària ha estat molt superior, especialment a la primera meitat, en que els rivals no han xutat ni una sola vegada entre els tres pals, i nosaltres, a favor de vent, els teníem tancats, esperant quan tardaríem el obrir el marcador.

Han aguantat fins al minut 31. En una de les moltes jugades de perill, Arrufat ha rebut una pilota en condicions per banda esquerra que, esmunyint-se del seu marcador, ha centrat una pilota perfecta dins de l’àrea, perquè Jony, que seguia la jugada, l’ha rematés de cap al fons de porteria. Una gran combinació que ha culminat en gol.  

Lo Piore, marcant territori. "No passaran"

El Bellcairenc no ha reaccionat, perquè no podia sortir de la cova, amb el perill de no encaixar cap mes gol i esperar la segona meitat, en la que el vent els podia ajudar.

La represa ha estat més igualada, però res a veure, al domini que els nostres havien imposat abans. Prova de la major efectivitat, ha estat el segon gol que ha arribat al minut 55. També per banda esquerra, aquesta vegada els protagonistes han estat Segués i Jony; en una bona paret del primer que permet al segon, entrar fins la línia de corner i centrar damunt de porta, on allí molt atent, estava el local Baiget, perquè també de cap, la posés fora l’abast del porter.
Domini total a la primera part.

A partir d’aquest gol el Bellcairenc ha despertat, hi ha començat ha pressionar i posar a prova, amb l’ajut del vent, a tota la cobertura local que s’ha tingut que replegar per procurar evitar lo inevitable, ja que el minut 69, Daniel ha aprofitat un rebuig del nostre porter, i ha fet el gol de l’honor pel Bellcairenc.
L'àrbitre, "bon xicot", li diu: David, que t'has fet mal?

Aquesta segona meitat, a banda del vent, teníem en contra la labor arbitral. Si, procuro no parlar mai dels àrbitres, per aquesta vegada no puc per menys que destacar la seva nefasta actuació, doncs en els deu últims minuts el Bellcairenc ha comés dos penals claríssims; el primer, desviant la pilota amb la ma dins del àrea, i el segon, una flagrant traveta, també a la zona de càstig sobre el nostre davanter Oscar que no ha volgut assenyalar. Menys mal que als vestuaris, ell mateix ho ha reconegut, i ha admès que s’havia equivocat.
Al tanto Manel, que a aquest no li senten bé les derrotes¡¡¡¡

En resum, tres punts més que ens consoliden al tercer lloc de la taula i  despengem als immediats seguidors que han perdut els seus partits, com són La Seu i el mateix Bellcairenc.
Llàstima del trau que li van fer al Jaume Toldrà al peu; directe al CAP amb quatre punts. Que et recuperis ben aviat Jaume.
Deunidó la planxa de Lamin.
 
ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Toldrà, (Mamadou), Piore, Jony, Manel, Baiget, (Oscar), Gallardo, Ospina, Arrufat, (Simeó), Segués, (Parrata).
BELLCAIRENC: Guix, R. Bergé, (Sala), P. Bergé, Pitart, (Valls), Lamin, Diaz, (Daniel),  Ciobanu, Galceran, (G. Fontanet),  Badia, Fontanet, Vilaginés.
GOLS: 1-0, min. 31, Jony; 2-0, min. 55, Baiget; 2-1, min. 69, D. Ciobanu.
ARBITRE: Xavier Campanera, malament. 
 

    

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaria bé que fessiu unes cròniques més parcials i menys victimistes, que vosaltres no sou pas Sants tampoc!

Anònim ha dit...

Diumenge 8 d’abril coincideix juguem a casa contra el Barbens a les 5 i el Barça tambe a la mateixa hora

Anònim ha dit...

Bones si Bas astar partit pensó q l croniqa es mes q acertada si Bas estar partit clar! Nomes bau apretar l ultims 20 minuts ! Q seyor arbitba Fer top d pitar faltes CAP l nostra portería! Mes algún penal q no va bulger beure bueno tambe es l q ia

Marc Llavall ha dit...

Anonim de Bellcaire, tornat a mirar la crònica perque molts clubs voldrien unes cròniques tant imparcials com aquestes. De victimistes no sóm, sols expliquem la realitat. No passa res home per perdre un partit,simplement va guanyar el que va sapiguer competir millor.

Ramon ha dit...

Lo partit del dia 8,lo Barça el juga al dissabte a les 20:45.