dilluns, 12 de març del 2018

VERDU 0 - 2 ANGULÀRIA

EL DERBI, CAP ANGLESOLA

El partit corresponent a la jornada 24 de Tercera Catalana, s’ha decantat del costat de l’Angulària, al vèncer a un Verdú molt combatiu que ha plantat cara, majorment, a la primera part, en la que els dos equips han disposat d’ocasions bastant clares per haver marcat algun gol, però el poc encert i els porters, ho han pogut evitar, per arribar al descans sense que es bellugués el marcador.
Combinació en jugada de gol, entre Baiget i Jony.

L’Angulària, molt motivat pel canvi experimentat a raó de la nova incorporació de l’entrenador Pol Selles, i que porta guanyats nou de nou punts possibles en els tres últims partits que el dirigeix, s’ha trobat més dificultats de les previstes per tirar el partit endavant, degut en primer lloc, a  les dimensions del terreny de joc que priva de jugar de la forma habitual dels nostres; i l’altre, les ganes i fortalesa física que el Verdú hi posava, per allò de la rivalitat existent entre els dos clubs, just és reconeix-ho.

Vagi per davant, que el partit ha transcorregut amb tota normalitat, i sense cap mena d’incidències.
Ospina, procurant sortir del placatge d'un contrari.

Una vegada represa la segona part, l’Angulària ha començat ha imposar el seu joc i major domini, arribant amb més claredat que la primera. El Verdú ja tenia més feina per aturar el perill que cada moment augmentava sobre l’àrea local, malgrat que la defensa complia perfectament la seva tasca.

Baiget, controlant una pilota dins l'àrea.
L’Angulària avançava línies i cada cop era major la pressió sobre els locals, fins al punt que s’han vist obligats a parar en falta una internada per banda esquerra; com és habitual, l’encarregat de llençar-les es David Gallardo, el qual la posà perfecta enmig de porter i defensa, perquè venint del darrere Jony, s’avancés a la sortida del porter i la desviés al fons de porteria. Era el minut 56, i l’Angulària havia fet lo més difícil; obrir la llauna perquè el Verdu sortís  de la cova en busca de l’empat.

Acte seguit, de cinc recanvis, n’entrà dos per reforçar el mig del camp i evitar possibles ensurts. Com era natural, els locals han avançat posicions i han posat a prova la rereguarda visitant, que no ha donat cap concessió de perill; i la mostra és que el porter nostre no ha tingut que intervenir en cap ocasió de perill, a diferència de la primera, que s’ha tingut que lluir en tres ocasions.

De nou Jony i Baiget, entrant a l'àrea petita.

L’Angulària anava creant ocasions per aconseguir el segon, i assegurar-se un triomf que no tenia clar encara. L’entrada dels tres recanvis restants, ha ajudat per donar descans a tres companys, i sumar frescor a les tres línies. Dos de les últimes incorporacions  han sigut els culpables de que el 2-0 pugés al simultani.

Corria el minut 81, i dos parets molt ben portades per Simeó i Segués han fet que el primer fos objecte de falta dins de l’àrea, segons el criteri de l’àrbitre, i assenyalés penal a favor nostre. L’encarregat del llançament fou el mateix Simeó, que, impecablement el transformà. Es just reconèixer, que si no l’ hagués sancionat, tampoc seria una injustícia. Al menys, al meu modo de veure’l.
Amb la feina feta, explicació de relax del mister Pol Sellés.

Un cas insòlit és, que en aquest partit, han coincidit els dos germans Gallardo i el seu pare; David jugant amb l’Angulària, i autor del centre del primer gol, i Alvaro, defensant els colors del Verdú; mentre que el pare Jose Antonio, dirigeix al conjunt del Verdú.
Equip que va guanyar (0-2) al Verdú.

VERDÚ: El Alami, Kirilov, Perez, Soufian, Koma, Faddaoui, Agundez, Diawarra, Muñoz, (Sahel), El Mustafa, (Gallardo).
ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Toldrà, Piore, Jony, Manel, Baiget, (Segués),  Gallardo, (Kevin),  Mimi, (Simeó),  Ospina, (Ospina), Arrufat, (Mamadou).
GOLS: 0-1, min. 56, Jony; 0-2, min. 81, Simeó (p).
ARBITRE: Iglesias Oliva, be.