dilluns, 5 de març del 2018

ANGULÀRIA 1 - 0 BUTSÈNIT

UN GOL QUE VAL TRES PUNTS

Jornada 23 i segona victòria seguida  del nou entrenador, Pol Sellés.

Un sol gol que val tres punts d’or. El golejador Jordi Martin, que ha entrat a la segona part, degut a que arrastra encara una lesió muscular.

Aquest partit s’ha jugat al matí, per allò de que a la tarda, poguéssim veure lo Barça.

Reincorporació de Mamadou, en el seu debut al camp de l'Angulària.

S’ha guanyat el partit i tres punts molt importants que ens permeten figurar al trio capdavanter;  no ens podem permetre cap ensopegada si volem mantenir aquesta privilegiada posició, ja que els equips que ens empenyen, tampoc perden. La veritat és, que fins ara, ens podem sentir orgullosos de la temporada i de resultats.

Tal com indica el resultat, no ha estat un partit gens fàcil, doncs el gol no ha arribat fins al minut 87, quant tothom ja quasi signava un empat.

Baiget, sortint del marcatje de dos contraris.

I és que el Butsènit, malgrat no figuri als llocs de dalt, (novè classificat), és un conjunt molt fort i rocós físicament, tant en defensa com en atac, una alçada considerable que domina mol bé el joc aeri. No dona cap pilota per perduda ni renuncia l’atac, posant a prova la cobertura de l’Angulària, que, aquest partit ha estat excel·lent. La màxima del mister es, a poder ser, mantenir la porteria a zero; amb la confiança de que algun gol, en qualsevol moment, pot arribat; com així ha succeït en l’encontre d’avui.

Els de Butsènit, que venien amb molta moral després d’haver guanyat diumenge passat al Ponts, segon classificat, s’han proposat tornar-nos el resultat advers que varen encaixar al partit d’anada, que varen perdre a casa per 1-2, i la cosa anava per aquí, de no ser per l’excel·lent labor defensiva que feren gala els nostres, durant tot el partit. Poques oportunitats han disposat els visitants, que han estat anul·lades per la nostra cobertura.

Mateixos marcadors, intentant frenar a Jonhy Ospina.

El problema era que ells també estaven ben arropats en defensa i centre del camp, cosa que dificultava tanmateix als nostres, disposar d’ocasions clares de gol. D’aquí que anaven passant els minuts, el domini era per parts iguales, i el marcador no es bellugava, motiu pel qual i, com he dit abans, el fantasma de l’empat rondava en la ment dels aficionats.

Però l’Angulària no compartia la mateixa opinió, i a cop d’anar insistint i pressionant  cada vegada més, una jugada per banda esquerra, permeté a Jordi Martin endur-se l’esfèrica i desfer-se d’un bosc de cames, fins arribar a la ratlla de corner, perquè sense pràcticament angle de tir, creuà la pilota entre pal i porter, que res va poder fer per evitar el gol de la victòria. Van aguantar 87 minuts estoicament, però a la fi, els tres punts es van decantar per l’equip que més fe va posar per aconseguir-la.