dilluns, 26 de febrer del 2018

RIALP 3 - 5 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA ES REFÀ A RIALP

La dita de “ entrenador nou, victòria assegurada” s’ha tornat a evidenciar a Rialp, en la jornada 22 de Tercera Catalana.

L’Angulària, que venia d’una desfeta  el diumenge anterior a Guissona, ha sabut retrobar-se a si mateix, i ha tornat a encarrilar una victòria en forma de golejada a la muntanya.
Equip que es va desplaçar a Rialp amb l'estrena de mister. (Vermell).

Sens dubte, alguna cosa ha tingut a veure el nou mister Pol Sellés, tant en l’aspecte psíquic, com en la forma d’encarar el partit. En base a uns forts entrenaments, prepara els partits segons el rival de torn, i busca els punts dèbils  on poder perjudicar al contrari, amb un futbol senzill, però eficaç. A Rialp també va debutar Mamadou, conegut jugador de l’Angulària, fitxat a corre-cuita, per cobrir tantes baixes per lesió. Benvingut Mama.

Jugada entre Manel, Segués i Xime.
La veritat és que teníem diversos factors en contra; un desplaçament de dos-cents cinquanta kilòmetres, amb tant sols onze jugadors disponibles per jugar el partit a dos quarts de sis de la tarda, i una temperatura gens agradable. I lo pitjor el record del mal son sofert el diumenge anterior, en que res va sortir bé.

Però allí estaven, disposats a superar tots els entrebancs. Jugaren, golejaren i guanyaren el partit que no es preveia fàcil; ho van fer amb certa incertesa, però al final, els tres punts cap a Anglesola.

Ben aviat, el partit es posà de cara pels Anglesolins, ja que al minut 14 el marcador ja reflectia un 0-2. El primer, obra de Oscar al minut 12, i el segon a càrrec del jugador local Baiget dos minuts més tard. Val a dir que entre els dos, van aconseguir els cinc gols forasters; Oscar per partida doble i un triplet per Baiget, que va estar molt encertat de cara porta.
Atac a la porteria del Rialp.

Però el Rialp va reaccionar, i va escurçar diferències al minut 22 per obra de Flavio.

Sense donar temps a refer-se, un minut  després, al 23,  de nou Baiget fa pujar al lluminós el 1-3 que tornava a donar aire.

El Rialp no es rendia i en una jugada estranya, en la que jo diria que en fora de joc, l’àrbitre deixà continuar el joc,  i Contel posava el 2-3 per patiment dels pocs que hi érem. Era el minut 35 i tot estava a l’aire. S’arribà al descans sense més novetats, i el convenciment de que l’Angulària jugava millor i dominava el partit; però mancava mitja part, i nosaltres no podíem fer cap canvi, i ells sí; fins a tres n’entraren de refresc.
Resultat final que reflexa el marcador.

A la represa, lo que podia passar, va succeir al minut 63; un contracop ben portat pel Rialp, va trobar la defensa descol·locada, i Alejandro forçà l’empat a tres en un tir creuat, impossible d’aturar. Més patiment i incertesa.

Durà poc, perquè dos minuts més tard, al 65, novament Baiget, en una tarda inspirada, donava feina a l’encarregat del marcador, i ja figurava el 3-4, per tornar a respirar; però mancaven 25 minuts, i els muntanyencs anaven a totes.

Posant més intensitat en defensa, l’Angulària volia, al menys, no encaixar cap més gol que posés en risc la victòria, i lo millor, era, a poder ser, marcar de nou.

Sala de trofeus i records, on podem veure la bufanda de l'Angulària.
D’això s’encarregà novament Oscar, que al minut 80 rematà de cap un corner fora l’abast del porter Joel. Oscar “Xime”, amb aquest 1-5, obrí i tancà el marcador, en una tarda nit també memorable.

Aleshores sí, el Rialp impotent, va abaixar els braços, i es va resignar a la evident superioritat  que va imperar  gairebé tot el partit per part de l’Angulària.

A banda d’aquest últim, tots els gols portaven el mateix segell. Creació de joc per les bandes, i centrades de Manel per banda dreta, o pel carrilet de l’esquerra, on al centre esperaven Baiget i Oscar per rematar la feina.
Molt bon resultat donades les circumstàncies, un cúmul de lesionats, un sancionat i baixes de força justificada, van fer que aquesta victòria tingués un mèrit més especial.

RIALP: Benet, Trillo, (Caselles), (Carreto),  Pin, Ali, Galí, Ben, Contel, Tico, Sanchez, Julià, Flavio, (Alberto).

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Toldrà, Manel, Baiget, Oscar, Gallardo, Mimi, Ospina, Segués, Mamadou.

GOLS: 0-1, min. 12, Oscar; 0-2, min. 14, Baiget; 1-2, min. 22, Flavio; 1-3, min. 23, Baiget; 2-3, min. 35, Contel; 3-3, min. 53, Alberto; 3-4, min. 65, Baiget; 3-5, min. 80, Oscar.

ARBITRE: DANIEL GALLARDO, BÉ.