dilluns, 9 d’abril del 2018

ANGULÀRIA 1 - 0 BARBENS


LO MILLOR, ELS TRES PUNTS

 
En la jornada 27 de Tercera Catalana, l’Angulària ha tingut molta feina per doblegar un bon Barbens; equip que no reflecteix ni justifica el lloc que ocupa a la taula; al menys, segons lo vist en aquest partit.

Presentació dels dos equips.
Per algun motiu, aquest encontre, no s’ha jugat tant conjuntat, ni les coses no sortien com en les últimes confrontacions,. Ho intentaven, però no s’acabaven de finalitzar les jugades. Faltava aquell punt de confiança en si mateix, a la vegada que topaven amb una sòlida defensa i un bon porter.

Es podria justificar en part, al fet que aquest partit s’ha jugat al matí, i els nostres jugadors haurien pogut notar el canvi, ja que habitualment sempre ho fan en horari de tarda. Es veien com a desplaçats, sense lligar jugades de perill, a les que ens tenen acostumats. L’altre factor, com he dit abans, ha estat el bon plantejament del Barbens, que no deixava pensar als nostres, i sortia al contracop per llençar a l’únic jugador en punta, Lopez, i que a punt ha estat d’anar al descans, amb algun gol al seu favor, si la sort no li hagués girat l’esquena.
Atac a l'àrea del Barbens. Quí l'agafa?.

En la primera ocasió, sol davant del porter avançat, li fa una vaselina per dalt, amb tant mala fortuna que, encara que anava directe a porta, el seu bot ha sortit per damunt el pal llarg, quan ja es cantava el gol. I en una nova i aïllada jugada, un fort xut l’ha rebutjat la mateixa creueta, quan el porter ja no hi podia fer res.

A la represa, les coses han canviat per bé de l’Angulària; avui teníem una bona banqueta, i el tècnic l’ha utilitzat. Els canvis de rigor, i possiblement el cansament dels contraris, han fet que ja no costés tant d’arribar a porteria i es creessin ocasions de gol. Cada minut que passava, es tancava més al Barbens, que es defensava amb molta gent i aguantava amb molt coratge.
Jony, controlant la bimba, i creant jugada.
 
El gol es veia venir, però encara costava; les jugades i combinacions ja es mereixien el premi, però no ha estat fins al minut 74 quan Ospina centre una pilota llarga a Oscar, que es desfà del defensor,  la passà entre línies a Baiget; que guanyà l’esquena a dos marcadors, i la creuà sense remissió al fons de porteria. Un gran gol que ens dona tres punts per mantenir les opcions d’aconseguir atrapar al segon classificat, el Ponts, que no jugà el seu partit pel mal estat del terreny de joc

També el Barbens ens creava problemes.

Ressaltar el meu agraïment a tothom, Junta directiva, equip tècnic i jugadors tots, per les seues mostres de condol, i l'emotiu minut de silenci guardat en memòria de la meva difunta esposa.
Un gran detall que no olvidaré.


Minut de silenci en memòria de la meva esposa Patro.

ANGULÀRIA: Adrià, Radu, Toldrà, Piore, (Martin), Jony, Manel, Oscar, (Segués), Gallardo, (Mamadou), Mimi, (Simeó), Ospina, Arrufat, (Baiget).
 
BARBENS: Erustes, Pelegrina, Vilalta, Ionut, Camara, Lopez, Bellet, (Lobo), Seck, Llanos, Infante, Martin.
 
Gol: 1-0, min. 74, Baiget.
 
Arbitre: Ferran Palau, be.