dilluns, 16 d’abril del 2018

ARBECA 0 - 6 ANGULÀRIA

PARTIT PER EMMARCAR

En la jornada 28 de 3ª Catalana l’Angulària  va atropellar  literalment a l’Arbeca  al seu camp.

Veníem , el diumenge anterior, de patir per guanyar per la mínima a l’actual cuer, el Barbens a casa nostra, però diumenge passat, els jugadors de l’Angulària es van confabular per demostrar a l’afició que “allò” va ser un accident, mostrant la seva millor imatge d’equip que aspira a tot. Tota una exhibició, que dóna continuïtat a la bona temporada que porten a terme.
Jugada del 0-1, obra de Baiget.

Vam presenciar un dels millors partits en camp contrari, davant un equip situat a la zona mitja. Va sortir tot perfecte, tant en defensa com en atac. La pilota era nostra i ja, des de l’inici del partit, s’intuïa que podíem guanyar amb certa comoditat, però mai  podíem pensar en una golejada semblant que, en termes tennístics, fou un set en blanc favorable als nostres colors.
Atac constant a l'àrea de l'Arbeca.

A Arbeca, de sempre, havíem tingut dificultats per poder-los guanyar, però enguany tant sols hi va haver un equip damunt el camp, el nostre, que va jugar fregant la perfecció, sense donar cap opció al contrari, i creant jugades de mèrit que, per la seva execució, no podien acabar d’altra manera que no fos en gol. Van ser sis, com podien haver estat vuit o més, ja que entre els pals i un penal no transformat, la golejada podia ser d’escàndol. Tot un partidàs.

Tres punts que ens ha permès superar al Ponts i ocupar el segon lloc a la taula, donat que tant sols va poder empatar en el seu desplaçament a La Pobla. Encara que te un partit pendent de jugar.
Jordi Martin, pressionant al porter.

El primer gol, al minut 12, obra de Baiget, que començava el seu recital; un gol i tres assistències.

El segon, minut 48; triangulació Jony, Baiget amb passi a Mimit que marca. Un bonic gol.

El 0-3 el firmà Ospina al minut 57, rebent també la pilota de Baiget.

El quart, l’anotà Jony, en un contracop al minut 60, igualment amb passada de Baiget.

El cinquè minut 80, al rematar Simeó, un centre per banda esquerra.

El  0-6 que tancava el marcador al minut 89, repetia Jony al rebre un centre passat de Martin, que després de retallà,  la creuà fora l’abast d’Espona.
Amb la cara, paga. Lo bo de Mama, emprenyat per l'expulsió.

Set victòries seguides dels set últims partits; un bon bagatge des de que es feu càrrec l’actual entrenador Pol Selles. Cal felicitar i encoratjar a ell i a tota la plantilla, a seguir en aquesta bona línia.

Jony i Mimit, celebrant la victòria.

ARBECA: Espona, Martinez, Pujol, Preixens, Gonzalez, Adria, Antón, Recasens, Claret, Morgades, (Josa), Carreira, (Rubinat).

ANGULÀRIA: Adria, Radu, (Simeó) Toldrà, Piore, Arrufat, (Martin), Jony, Baiget, (Gallardo),  Mimit, (Oscar), Ospina, (Oscar), Segués, Mamadou)

GOLS: 0-1, Min. 12, Baiget; 0-2, min. 48, Mimit; 0-3, min. 57, Ospina; 0-4, min. 60, Jony; 0-5, min. 80, Simeó; 0-6, min. 89, Jony.

ARBITRE: Marco Ciuciu, bé.

Pol Sellés, principal culpable de la bona marxa de l'equip.