dilluns, 23 de març del 2015

TREMP 0 - 0 ANGULÀRIA


SUMAR A FORA SEMPRE ÉS POSITIU

Com dic, puntuar a domicili sempre és important, però avui els aficionats de sempre, que ens hi hem desplaçat, hem marxat del Pedra Santa de Tremp amb la sensació d’haver-hi deixat dos punts. Aquest partit es podia guanyar.
Ha estat un partit estrany i atípic on s’ha vist de tot menys gols. Començant per la lesió important del nostre defensa Viladrich, i passant per un reguitzell de targetes de tots colors, dos vermelles pels locals i una pel nostre Abraham que perdrem diumenge vinent a Alcoletge, juntament amb Sergi Sans que ha vist la cinquena groga. Incidents de la banqueta local contra la tripleta arbitral durant el partit i al acabar, exemple que han seguit un grup d’aficionats quant es retiraven als vestidors.
En definitiva, una demostració de lo que mai ha de ser un partit de futbol.
El matx en si no passarà a l’historia per la seva brillantor; un duel molt travat, amb poc futbol i avorrit, destacant les defenses que s’imposaven als pocs perills que es creaven, i les poques ocasions que hem disposat, les hem malbaratat. No recordo que s’hagin xutat tres tirs entre el tres pals.
S’ha fet el típic partit de camp contrari, assegurant molt be el darrere, però sense tindre l’ambició d’equip guanyador, oblidant que és un equip per sota nostre i que forçant una mica mes, els tres punts podien viatjar a Anglesola; i aleshores sí que els despenjàvem notablement. Per això subratllo que hem tornat amb un regust agredolç i que ens hi hem deixat dos punts.
Però bé, com també dic, sumar és sempre satisfactori, i si és a domicili molt millor, però hem de tenir present que tenim dos partits seguits lluny de casa, i que són de reconeguda vàlua; l’Alcoletge, equip revelació de la present temporada i l’Alpicat que lidera la categoria amb gran solvència. No seran gens fàcils, però els encontres s’han de jugar i posant-hi tot el que cal, pot ser que salti alguna sorpresa.
De nou estem en zona que crema, donat que dos rivals molt directes com són l'Agramunt i l’Organyà que sobrepassàvem, han guanyats els seus respectius partits, i ens han situat de nou en el quinzé lloc.

A recuperar efectius i l’ànim suficient, com per competir dignament aquestes dos properes proves de foc.