dilluns, 16 de març del 2015

ANGULÀRIA 2 - 0 AGRAMUNT

L’ANGULÀRIA REMUNTA POSICIONS

En la 24ª jornada de Segona Catalana, l’Angulària ha vençut amb tota justícia a l’Agramunt, equip situat per damunt nostre i al que ara el superem a la taula, empatat a punts, però amb el resultat particular al nostre favor.
Amb aquesta victòria també hem avançat  l’Organya que ha perdut a casa davant l’Alpicat.  La qual cosa significa que, de moment, hem sortit clarament de la delicada zona de descens. És cosa de mantenir i millorar, si cap.
A priori, és preveia un partit molt igualat i disputat; i la primera part no ens donava pas la raó, una part ensopida, amb poques ocasions pels dos equips; ens teníem respecte mútuament i fèiem bona la dita de que la por guarda la vinya.
El pas pels vestidors i les possibles indicacions del mister, han fet que la segona no tingués res a veure amb la primera, el “resset” experimentat per tot l’equip ha fet que un nou conjunt sortís al camp amb ganes de matar el partit, jugant un bon futbol i desarborant un voluntariós Agramunt que s’ha vist impotent per frenar les bones maneres i perills que imposaven els anglesolins; una de les millors versions que, com a local, ens tenen acostumats. Te molt mèrit que els tres últims partits jugats a casa enfront equips de tots el nivells, es comptin per victòries, amb el plus afegit que avui no hem guanyat per la mínima i hem mantingut la porteria a zero en tots ells.
El primer gol no s’ha fet esperar pas massa; era el minut 52, i en una de les nombroses faltes que es veient obligats a fer els agramuntins, a uns quinze metres fora l’àrea es planta l’encarregat dels llançaments Gallardo i posa la pilota just al cap de Abdoulaye que, tant sols pentinant-la la desvia fora l’abast del porter, colant-se al fons de porteria.
El buscàvem i l’hem trobat aviat, el domini constant no podia acabar d’altra manera.
Als pocs minuts, de nou una altra falta mes o menys al mateix lloc; aquesta vegada la tira directa i l’estavella al pal amb el porter mirant-se-la impotent. Hagués estat un gran gol.
Minuts abans, una altra jugada de molt perill ha fet que la pilota arribés, o no, a traspassar la línia de porta, un gol d’aquells anomenats fantasma que l’àrbitre no l’ha donat com a tal.
Una enèsima falta, aquesta vegada mes prop de l’àrea, la torna a tirar Gallardo, i aquesta vegada sí; de fort xut i a ras de pal esquerre, la clava sense que res hi pogués fer el porter foraster. Era el minut 71, i amb el 2-0 la parròquia ja respirava tranquil, donat que l’Agramunt no donava la sensació de priva’ns dels tres punts.
S’ha fet un gran pas, que s’ha de refermar diumenge a Tremp, equip teòricament assequible, ja que el tenim davall nostre, però ja se sap que a fora, es difícil puntuar.
Seria una injecció de moral molt forta davant els tres desplaçaments seguits que ens depara el calendari.

David Gallardo, autor del segon gol i de l'assistència del primer.