dilluns, 30 de març del 2015

ALCOLETGE 1 - 0 ANGULÀRIA


L’ANGULÀRIA S’ENCALLA




En partit corresponent a la jornada 26 de Segona Catalana, els anglesolins, han perdut la oportunitat de puntuar al camp de l’Alcoletge, equip revelació de la present temporada; en un partit molt igualat que ha resolt per la mínima el veterà Jesus Rey, el màxim golejador del grup, i que no necessita gran cosa per donar la victòria als seus. Un jugador amb instint innat per batre la porteria contrària al mínim descuit. La nostra defensa, sabedora de les seves qualitats, l’ha sabut neutralitzar la major part dels minuts, ja que tant sols s’ha pogut escapolir en dos ocasions, però ja n’ha tingut prou; al minut 33  s’ha fet amb la pilota i escorant-se per banda esquerra i sense massa angle de tir l’ha creuat fora l’abast del porter.
A la represa, ha tingut la segona i última oportunitat, que no ha pujat al marcador gràcies a la bona actuació del nostre porter Adria, que ha refusat per partida doble dos xuts enverinats molt difícils d’aturar.
Dos ocasions, un gol de autèntic davanter centre i tres punts que es queden a Alcoletge; és el resum d’aquest partit en que l’Angulària ha plantat cara, sense sentir-se inferior en cap moment i creant ocasions de perill que en els últims metres no s’han aprofitat. Aquesta és la nota que tenim pendent d’aprovar, la d’acabar definint les nombroses jugades que es creen, i ja se sap que si no es fan gols, costa molt de puntuar, i mes en camp contrari.
Encara que no pretenc que serveixi d’excusa, és de justícia remarcar que ens mancava cinc jugadors a causa de lesions i algun sancionat, cosa que ha dificultat fer els canvis necessaris, com per redreçar posicions i donar aire fresc al conjunt.
Los aficionats que ens hi hem desplaçat, hem agraït l’esforç dels tretze jugadors que hi han intervingut.
El proper partit, tercer desplaçament consecutiu, és ni mes ni menys que al camp del líder Alpicat, un difícil escull sens dubte, però esperem que, aprofitant aquesta parada Pasqual, recuperem bona part dels efectius que avui no teníem i, fem la proesa d’arrancar algun puntet que ens aniria d’allò mes bé, ja que encara que no hem perdut cap posició a la taula, ens trobem en zona delicada i que fora bo ens en sortíssim.

Malgrat tot, BONA PASQUA A TOTHOM.