SOLSONA 5 - 0 ANGULÀRIA

PARTIT PER OBLIDAR

L’Angulària ha vist avui  l’altra cara de la moneda. El Solsona no ha tingut pietat , i ens ha endossat una maneta del tot merescuda.
Quant les coses  comencen malament, normalment solen acabar pitjor.
Que és lo que ha passat avui al camp del Solsona, un bon equip, situat en cinquena posició de la taula.
És veritat que  teníem alguna baixa per sanció i altres per lesió, però no per això hem de justificar una derrota tan amplia.
Hem tornat a repetir errors anteriors de concentració, sobre tot al començament del matx, ja que del no res, als tres minuts ens han marcat el primer, obra de Tripiana.
Quan reps un gol tan matiner, vulguis o no, l’equip se’n sent; encara que, avançant línies, s’ha arribat a crear bones jugades i ocasions de gol que no s’han aprofitat per la sòlida defensa enrederida; aquests primers vint-i-cinc minuts han estat els millors del partit, però quan pressiones tant a dalt, ja saps al que t’exposes; que en qualsevol contracop, et poden marcar de nou. I així ha succeït, en una jugada ràpida i ajudats per un semi fallo de la defensa, Tripiana de nou, s’ha trobat sol davant el porter i l’ha batut sense remissió.
Amb aquest resultat hem anat als vestidors, amb la confiança de que a la segona part podríem capgirar el marcador i, si mes no, escurçar diferències.
 Però avui no teníem el sant de cara, els canvis de jugadors i posicions no han donat el resultat que s’esperava, ans al contrari, a mesura que passaven els minuts el Solsona es feia amo i senyor del encontre, i els vint minuts finals s’han fet molt llargs i dolorosos, fins al punt de que quant al minut setanta-u Nourddin ens ha clavat el tercer, uns quants aficionats, han enfilat el camí de tornada cap a casa, mostrant un descontent evident de la manera que es feien les coses. És la primera vegada que veig un acte igual.
Si a tot això hi afegim la expulsió d’un jugador nostre, la impotència s’ha apoderat de tot l’equip, i no hem d’estranyar l’arribada de dos gols mes; el 4-0 ha estat un golàs que s’ha inventat Aresté al minut 79, i ha arrodonit la golejada Lorca, culminant una bona jugada de tota la davantera.
Una ensopegada que costa de pair, ja no per la golejada en si, sinó de la manera en que s’ha produït. Com dic, un partit per oblidar ; s’ha de passar pàgina i pensar que podem fer-ho molt millor, tal com s’ha demostrat en anteriors partits.