dilluns, 2 de març del 2015

ANGULARIA 1 - 0 GUISSONA

VICTÒRIA MERESCUDA I MOLT TREBALLADA
A la foto l'autor del gol Manel, exultant d'alegria encarant els vestidors.












Una altra alegria per la parròquia anglesolina, la que han viscut avui al municipal, al derrotar amb justícia a tot un Guissona, fins avui cinquè classificat.
Tot i a pesar de importants baixes, sobretot en defensa, l’Angulària ens ha ofert una de les millors versions com a local; ens enfrontàvem davant un reconegut equip, amb prestigi suficient com per tindre-l’hi el màxim respecte. Un cinquè lloc en aquesta categoria, equival a un gran potencial en tots els aspectes.
Els nostres, cada vegada s’hi aferren mes, i damunt del terreny de joc no es veu grans diferències, planten cara al mes pintat.
Es pot guanyar o perdre, però no es pot negar que hi posen tot el que cal per no posar les coses gens fàcils als rivals teòricament superiors.
Avui mateix i amb el vent en contra, a la primera part han tingut que esforçar-se de valent per mantenir la porteria a zero; arribaven mes sovint que nosaltres però la defensa no ha deixat crear ocasions clares, i si d’alguna n’han disposat, el nostre porter Adrià ho ha evitat amb parades de mèrit.
Amb aquest treballat empat a zero, s’ha arribat al descans, amb la confiança de que en la segona, les coses podien canviar.
I així ha estat; amb el vent a favor i conscients que es podia superar al rival, s’ha començat un altre partit en el que el domini del joc i les oportunitats eren dels d’Anglesola; de dominats s’ha passat a dominadors, arribant amb molt perill a la porteria contraria, i que si la sort hagués fet justícia, un parell de gols podien haver pujat al marcador, sense tingué que esperar el premi fins un minut abans del temps reglamentari.
La majoria d’aficionats ja donaven quasi per bo l’empat, que ho era, però els nostres jugadors no s’hi conformaven, veien que fins al últim moment ho havien d’intentar i compensar el gran esforç que hi havien dedicat.
I fent bona la dita de que la fe mou muntanyes, al minut 89 l’Angulària és objecte de falta uns deu metres fora l’àrea, una mica escorada en banda dreta. Com ve sent habitual, l’especialista de llençar-les és Gallardo, que posant-la magistralment entre defensa i porter, per allí es cola Manel que de cap i en planxa, l’empeny al fons de la xarxa, sense poder fer res per evitar-ho; tant sols anar-la a recollir dins la porteria.
A falta d’un minut i rescatar tres punts importantíssims, han fet que l’equip sencer anés a dedicar la victòria als incondicionals que durant tot el partit no han parat de donar ales al conjunt, i aquests no han fallat. Felicitats Angulària.
Estem en zona delicada, però cada vegada menys, anem empatats tres equips en la línia roja i bastant distanciats dels tres últims, amb l’avantatge de que tenim un partit pendent de jugar, que pot decidir la tranquil·litat, però encara queda molta lliga i cada partit anem a més, esperem que no s’hagi de decidir a última hora.