dilluns, 29 de setembre del 2014

ANGULARIA 2 - 0 LA SEU D'URGELL

L'ANGULÀRIA GUANYA I CONVENÇ

A la foto Ruben i Manel, dos referents en atac.
En partit corresponent a la quarta jornada, i en un encontre passat per aigua, l’Angulària ha brindat a l’afició la primera victòria de lo que portem de temporada.
S’ha vist un duel disputat i entretingut que no s’ha resolt fins al minut 87, en el que Ibra, en una gran jugada personal, ha posat el 2-0 i la tranquil·litat als seguidors.
Es just destacar que avui el locals han jugat per guanyar i s’han fet mereixedors d’una golejada molt mes àmplia, però en el metres finals no han sabut definir per verdadera mala sort.
Els primers vint minuts han estat de clar domini local, i s’endevinava que, avui, els tres punts eren assequibles; però els contraris no ho posaven fàcil, aposentant-se al terreny de joc i arribant amb alguna ocasió de perill que no han transformat.
El partit s’ha equilibrat i, quant ja es contava anar al descans amb empat a zero, Abdoulaye inica una jugada al mig del camp i combina amb la davantera, que en quatre tocs de qualitat, Manel la controla amb el pit que, en una demostració de sang freda, posa la pilota fora l’abast del porter Magi. Era el minut 43 i les coses es posaven be per començar la segona part amb confiança.
A la represa i amb els canvis de rigor per allò de les rotacions, el domini s’accentuà molt mes, i els nostres jugadors han tingut l’oportunitat de celebrar   una golejada que no s’ha produït per verdadera mala sort, ja que cinc o sis gols haguessin pogut pujar al marcador, però per centímetres unes vegades i altres per manca d’oportunisme, es mantenia una renda ajustada que en qualsevol moment es podia vindre  a baix, ja que un gol de fortuna forastera també hi cabia, i les coses s’haurien complicat.
La tranquil·litat definitiva ha tardat en arribar, donat que fins al minut 87 i en el primer partit que debutava Ibra, ens ha regalat la millor jugada de la tarda, i a la vegada lo que seria la certificació de la victòria.
Recollint un rebuig al mig del camp, i enfilant porteria amb pilota controlada, anava deixant enrere per velocitat, a la defensa visitant, fins plantar-se sol davant porteria, i sortejant la sortida del porter, marca un gran gol que arranca l’aplaudiment de tothom, assegurant-se així els tres punts i la victòria.

Triomf que tal com vaig comentar en l’escrit anterior, serà una gran injecció de moral de cara a propers partits en els  que tindrem que barallar-nos contra equips molt mes bregats i veterans en la categoria.