dilluns, 15 de setembre del 2014

ANGULARIA 0 - 5 ANDORRA

Salutació dels equips i trio arbitral.
Avui hem vist  l’altra cara de la moneda. L’Andorra ens ha superat àmpliament  en totes les lìnies .

Tenen molt bon equip i han demostrat que volen recuperar la categoria perduda, i nosaltres hem estat els primers damnificats, ja que la jornada anterior no van jugar per allò  dels partits de selecció. Perdre davant bona part de jugadors seleccionats per Andorra, es pot qualificar de bastant normal, encara que els hem aguantat fins al minut 38.

La primera part ha finalitzat amb un 0-2 obra del mateix jugador Veiga, però a la represa i a partir del tercer gol al minut 66 ja veiem que poca cosa podiem  fer. El quart i cinquè han arribat a  l'últim quart d’hora, obra de Ferrer i Dario en els minuts 77 i 87.

Malgrat tot, l’equip no s’ha rendit, i ha tingut ocasions per maquillar el resultat, si els pals i les ocasions fallades no ho haguessin impedit.

Una derrota davant l’Andorra era previsible, però no per això ens tenim que vindre a baix, ans el contrari, procurar recuperar el bon joc habitual i recuperar els punts en propers partits.

S'ha demostrat que tots els jugadors que han intervingut, han donat tot el que podien, però davant d'una evident superioritat, tant sols queda felicitar als andorrans.