dilluns, 22 de setembre del 2014

BALAFIA 0 - 0 ANGULÀRIA

SUMAR SEMPRE ÉS IMPORTANT
DEFENSANT UN CORNER


L’Angularia ha sumat un punt positiu lluny de casa; aquesta vegada al camp del Balafia, equip recent ascendit com nosaltres.

Lo que perdem a casa ho recuperem a fora, encara que no del tot.
Malgrat el resultat, que sempre es bo sumar, en el global del partit no vam estar del tot fins com en altres enfrontaments.

Ja sigui pel joc dur del contrari, alguna baixa important, o és que no teníem la tarda,  el cas és que l’equip no trobava la forma de sortir amb pilota controlada i forçar perills, segurament pel fet de que el contrari ja ens pressionava ben amunt, impedint crear jugades clares de gol.

La primera part el joc estava bastant equilibrat, però en la segona, la diferència es va accentuar i la major part del temps es va jugar al nostre terreny, posant a prova tota la defensa i, en especial al porter Jordi, que va fer aturades de molt mèrit.

Ni tota la pressió del Balafia ni l’ajut de l’àrbitre, que els va regalar un penal totalment inexistent, van poder amb la seguretat i compromís de tots els jugadors de l’Angulària, que és van buidar a fons. Esmentar que també ens vam veure mancats de Viladrich, al ser expulsat amb dos grogues, jugador que no podrem comptar diumenge vinent, davant La Seu d’Urgell.


Una victòria a casa, seria un revulsiu d’ànim per l’equip i afició local.