dilluns, 2 de juny del 2014

ANGULARIA 3 - 1 PONTS

UNA TEMPORADA PER EMMARCAR

TOTA LA PLANTILLA I DIRECTIVA, A PUNT PER COMENÇAR LA RUA.
Amb l’assistència d’uns tres-cents espectadors, l’Angulària ha rubricat una brillant temporada, guanyant l’últim partit de la competició a casa davant el Ponts per 3-1.

Amb la tranquil·litat que donava el saver-se ja campions, l’objectiu era gaudir i fer gaudir a l’afició, a la vegada que tindre la satisfacció de no haver perdut cap partit a casa, únic equip que ho ha aconseguit en el grup.

Un dels detalls mes bonics dels que ahir varem viure, va ser quant a la sortida dels jugadors, tots els seguidors van fer un passadís d’honor als campions, passadís que va ser continuat al camp pels jugadors del Ponts, amb un acte que els honra. Va ser molt emotiu.

Una vegada començat, el nostres, amb un joc vistós, anava buscant els gols per complir amb els objectius fixats, però el Ponts veia el compromís d’un altra manera, ja que de no puntuar es jugava el baixar de categoria, depenent d’altres resultats. Això va provocar a la primera part que disposessin de tres o quatre ocasions clares de gol que van desaprofitar i en les que el nostre porter Adrià també s’hi va lluir amb bones intervencions.

L’Angulària, veient que se’ls podia escapar l’objectiu de veure’s truncada la bona ratxa com a local, va prémer l’accelerador i va ha començar ha crear ocasions que el Ponts tant sols podia frenar en faltes.

I en una de tals, al minut 40 i en el frontal de l’àrea, el nostre capità Vidal la tira amb una magistral paràbola a la mateixa esquadra, que un sorprés porter només es va limitar a veure-la entrar. Un gran gol llençat amb tota la intenció,  que era el preludi d’un bon resultat.

La segona ha estat mes plàcida pels locals, pel fet que el Ponts ha jugat amb un home menys per expulsió de Torremorell, un dels pilars dels visitants.

El 2-0 l’ha fet pujar al marcador Manel, avui bigolejador, al minut 57 aprofitant un bon passi d’Oliveres. No obstant, l’avantatge s’ha vist reduït al minut 79 quant, en una falta innocent l’àrbitre ha decretat penal, ocasió que ha aprofitat Ivan per situar-se amb el 2-1.

El 3-1 definitiu i per que quedés pal·les  la superioritat del líder, novament Manel ha tancat el marcador recollint una assistència perfecta de Abraham, que amb un canvi de ritme, ha driblat a dos defenses i ha afusellat al porter Joel.

Una vegada acabat el partit, amb tots els jugadors i junta, han fet la rua triomfal pels carrers del poble damunt una carrossa degudament decorada pel acte, amb la corresponent eufòria i alegria que tot això representa.

El proper diumenge disputem el primer partit de Copa Catalunya, en la que hi participen els campions de totes les categories, i  la sort ens ha deparat jugar-lo a casa contra un potentíssim i recent 1ª Catalana, com és el Manresa C.E

Esperem ser dignes rivals per aquest enfrontament i que la sort hi posi la resta.