dilluns, 9 de juny del 2014

ANGULÀRIA 1 - 3 MANRESA .- NO HA POGUT SER

Onze inicial que va començar el partit. Es van fer sis canvis per refrescar el conjunt.

L’Angulària, campió de 3ª Catalana, va rebre la visita del C.F. Manresa, campio de 2ª, per disputar el partit de la tercera fase de la Copa Catalunya.

Els manresans van demostrar la seva superior categoria en el global del partit, però el bon plantejament d’un 4-4-2 no va posar les coses fàcils pels visitants que, malgrat que al minut set, s’avancessin en un gol de falta, els locals aguantaven bé en defensa i sortien al contracop amb cert perill.

Aquesta tàctica va donar el seu fruit al minut 40, quant en un rapit contraatac  , una combinació entre Abraham i Toni, va permetre que aquest últim, salvant la sortida del porter, fes pujar l’empat al marcador. Una igualtat que donava confiança i un mínim d’esperança per poder superar a la segona meitat a tot un Manresa que ha demostrat el perquè del seu ascens a 1ª Catalana.

A la represa, i a mesura que entraven jugadors de refresc (sis en total), per allò de premiar i donat minuts a tots els jugadors disponibles, el joc s’ha estabilitzat i ja no era el domini aclaparador de la primera. Encara que això no ha estat suficient per evitar que al minut 55, Noha avantatgés als visitants amb un gran gol, impossible d’aturar, donada la seva potència i col·locació.

L’Angulària no s’ha vingut a baix, i continuava plantant cara amb alguna arribada perillosa per igualar de nou l’encontre.

Fet que s’hagués produït si el pal no rebutgés una gran volea d’Oliveres que ja és cantava. D’entrar el gol, el decurs del partit i eliminatòria,  podia haver estat un altre, però la sort no ens ha ajudat.

El Manresa no ha pogut sentenciar fins a l’últim quart d’hora, en una jugada mes que dubtosa. En un tret per alt,  el nostre porter surt ha blocar i és objecte de falta que l’impedeix assegurar la pilota, anant als peus de Noha que de nou, l’empeny al fons de la porteria. Era el minut 75 i el 1-3 ja era un escull molt difícil de superar pels jugadors de l’Angulària, que ho han donat tot fins al xiulet final.

Partit molt noble i esportivitat total, en la que els dos equips s’han felicitat al acabar el match, fent-se mereixedors del aplaudiment general per part dels aficionats.

La nota negativa, ha estat la lesió fibril·lar de Piore, que s’ha “trencat” en el decurs del escalfament previ  al partit. Des d’aquí li desitgem una ràpida recuperació.

Ens hem acomiadat de la competició oficial d’una manera molt digna, davant un gran Manresa, que no resta mèrit a una gran temporada, difícil d’oblidar.

Dissabte vinent dia 14, es farà  el sopar cloenda de temporada amb diverses activitats, al que s'invita a socis i simpatitzants ha participar i col·laborar en homenatge a tota la plantilla.