dimarts, 17 de juny del 2014

SOPAR DE SOCIS I PLANTILLA



Com ja va sent habitual, al finalitzar la temporada de futbol, el nostre Club organitza un sopar de socis i patrocinadors, juntament amb els membres de la junta, jugadors i simpatitzants.
Aquest any el motiu era doble, pel fet de cel·lebrar la conquesta del tìtol de campións de 3ª Catalana.
Ens varem reunir prop de 150 persones al local del poliesportiu, on els "cuiners oficials" Srs. Quintí, Marc i Valentines ens van preparar una cassola molt especial i super-bona que va fer les delicies dels assistents.
A continuació i a càrrec del especialista en  materia visual el Sr. Jordi Domenjó Pont "Harry", es va marcar un gran detall al presentar-nos un video dels set anys de vida del C.F. "Angulària", des del començament amb camp de terra, fins ara, amb totes les plantilles i efemèrides mes destacables, incloent les dos rúes corresponents als dos campionats conquerits. Si us ve de gust podeu fer-hi una ullada clicant el seguent enllaç:



Tothom es va veure representat, i amb l'emoció continguda, que barrejada amb l'alegria que ens va brindar aquest video, es va fondre en un general aplaudiment de tota la sala, preguntant-nos fins ón haviem arribat, I es, que aquest any, el nostre equip s'ha merescut això i més.

A continuació i per acabar de païr, es va organitzar un bingo amb totes les de la llei. Els cartrons ens obligaven ha estar atents amb els nùmeros que sortien a la pantalla, cantant linies i bingos un rere l'altre, fins al punt que la majoria de premis, tots en metàlic i bastant engrescadors, els guanyadors els retornaven al club com aportació a la propera temporada que demà diumenge se sabria si s'aprovaba l'ascens a segona Catalana, mitjançant l'assemblea de socis/es. D'això en parlarem mes endavant.

Entre tot vam passar una vetllada d'alló mes divertida, esperant que el futbol tingui continuïtat al nostre poble, i ens doni tardes glorioses com fins ara.

GRÀCIES A TOTS/ES 


                                               

2 comentaris:

Mireia Oromí ha dit...

Una vetllada molt agradable!

Mireia

Ramon ha dit...



Amb assistents com tú,no podia fallar.
Gràcies comentarista.