dissabte, 21 de juny del 2014

ARA SI, SOM EQUIP DE SEGONA CATALANA


El passat dia 14 de Juny, el Club de Futbol Angulària va cel·lebrar l' assembla anual de socis i socies, a la sala d'actes del poliesportiu amb un total de 32 assistents amb dret a vot i sota el següent ordre del dia:

  1. Informe del President
  2. Ampliació de la junta directiva
  3. Situació económica del club
  4. Aprovació o no el pujar de categoria
  5. Torn de preguntes i sugerències
El punt 4 va ser el  de mes controvèrsia, ja que en la primera votació les opinions es van repartir gairebé en un 50%, motivat per les dificultats económiques que l'ascens representa. L'augment de despeses és considerable i els ingressos teòrics practicament són els mateixos.

En mig del debat, va fer acte de presència la socia i a la vegada alcaldessa Sra. Rosa Mª Mora, que al veure el risc de la no aprovació de l'ascens, va manifestar que aquest any l'Ajuntament estava en condicions de donar-nos un suport económic considerable i tal vegada extensible, que ens permetria fer front a la diferència de despeses que l'augment de categoria representa. També es va comprometre ha fer-nos costat ha buscar alguna empresa patrocinadora que acabés d'arrodonir el pressupost. 

Davant d'aquestes noves i futures perspectives, s'acordà procedir a una nova votació que va canviar la voluntat dels socis/es en la seva majoria, i el resultat va ser quasi unànim per aprovar-se l'ascens a segona catalana per 29 vots a favor del SI  i  3 en contra.
Per tant a hores d'ara, podem assegurar que el nostre CLUB DE FUTBOL ANGULÀRIA, la propera temporada militará a Segona Catalana. Tot un repte que es vol assumir i que no serà fàcil, donada la categoria dels equips rivals que pertanyen a poblacions amb molts mes habitants, la majoria d'ells.

Esperem poder fer front als temes esportiu i económic, i dur a terme una digna temporada.

Des d'aqui el nostre agraiment a l'Ajuntament que fa possible en bona part, la satisfacció de poder competir en una categoria superior. 

L'altra gran aportació, com no, és la massa social i empreses que des del primer moment han estat el gran suport que ha representat el poder arribar en aquest lloc de privilegi.