dilluns, 5 de maig del 2014

ANGULÀRIA 4 - 1 TORÀ

Xavi Valls, seguretat en el centre de la defensa.

CADA VEGADA MES A PROP

En la trentena jornada de lliga, i coincidint amb la Festa Major, l’Angulària ha fet un altre gran pas per conquerir el campionat de tercera catalana.

El rival de torn d’avui ha estat el Torà, un equip classificat en 14ª posició i que tal com indica el marcador, no ens ha posat les coses massa difícils. Podríem dir  que mes aviat ha estat un partit plàcid en que en cap moment ha perillat la victòria, a diferència dels dos últims jugats a casa, que fins als darrers minuts no es va concretar.

Dic que cada vegada estem mes a prop d’aconseguir el campionat, pel fet de que els nostres immediats perseguidors com són La Fuliola,  ha perdut a casa i que el Palau d’Anglesola tant sols ha empatat. Si a l’afavoriment d’aquests resultats hi afegim l’avantatge que els hi dúiem, ens separa una renda molt substancial de set i vuit punts respectivament. A falta de quatre jornades és una dada molt esperançadora. Esperem que l’esprint final sigui igual de bo com fins ara.

Diumenge vinent visitem El Palau, un partit complicat i molt decisiu, el qual esperem treure'l amb un bon resultat.
El partit d'avui en si ha estat un duel molt desigual, que a excepció dels primers vint minuts, en que els visitants encara disposaven de plenitud de força per parar el millor joc local, la resta de partit i a mesura que corria el rellotge, l’Angulària dominava en totes les línies i els gols no podien tardar.

I aixi, el primer ha pujat al marcador al minut 39 per obra de Abraham, finalitzant una triangularització de tota la davantera. I tal com es veia venir, tres minuts mes tard Abdoulaye, aprofita un centre passat per banda esquerra, producte d'una combinació Oliveres-Manel, i posa el 2-0 per anar tranquils als vestidors.

A la segona part, amb un Torà rendit a la superioritat local, hem vist com l’Angulària posava un setge constant a l’àrea del porter Oscar, que intervenia de forma magistral, salvant gols que ja es cantaven. Ben bé podem dir que ha estat la figura del Torà.

Però davant de tanta insistència, no ha pogut evitar que als minuts 80 i 85, hagués de recollir la pilota del fons de la porteria en dos ocasions mes, obra de Manel i Piore respectivament; dos gols magnífics.

Un 4-0 que reflectia la diferència entre ambdós conjunts.

El Torà però,  ha buscat el gol del honor en un últim esforç, i l’ha trobat forçant un penal al minut 90, que ha transformat Kirilov, maquillant així un resultat que podia haver estat molt superior.

Tant la junta, com socis, col·laboradors i aficionats en general, ens podem sentir molt orgullosos d’aquest equip que, de la ma del misterTxema que ha sabut escollir un grup de bons jugadors i persones implicades, que ho donen tot per fer-nos gaudir d’aquesta brillant temporada. A tots ells, MOLTES GRÀCIES.