dissabte, 1 de març del 2014

PONTS 0 - 4 ANGULÀRIA

GOLEJADA, LIDERATGE I HAT TRICK DE JORDI OLIVERES

Hem recuperat Remus, benvingut al grup.

El partit jugat avui de la jornada 17 suspès per la pluja, l’Angulària ha assolit dos fites importants. Guanyar per primera vegada al C.F. Ponts, que se’ns resistia en totes les confrontacions jugades fins avui, i ho ha fet de forma contundent, sense donar cap opció que pogués fer perillar la victòria dels Anglesolins.
I l’altra és que el fins ara líder La Fuliola ha caigut derrotat a casa enfront del Sant Guim i per tant, aconseguim el lideratge, donat que l’hem igualat a punts, però el gol average  particular ens és favorable i ens permet ocupar la primera plaça de la classificació.
Una gesta important, ja que hem superat a un líder que, pràcticament ha manat en tot lo que va de temporada, retallant-li fins a nou punts que ens duia d’avantatge en les últimes sis jornades.
 Aquest lideratge provisional dona moral al grup i alegria a l’afició que, partit rere partit, (i van tretze), no veu perdre el seu equip, que els fa gaudir d’allò més, sabedors de que depenen de sí mateixos  d’aconseguir una proesa històrica.
El partit en sí, pràcticament s’acabà al minut 19, doncs el marcador ja reflectia un clar 0-2, resultat en que ha finalitzar la primera meitat, període en que el Ponts encara ha intentat posar-se al partit, però la superioritat era tant manifesta, que tant sols en una ocasió de falta directa han fet intervenir a fons al jove porter Jordi, que ha resolt magistralment, aquesta i les contades ocasions que s’han presentat.
Els dos gols, els ha marcat Oliveres als minuts 2 i 19, finalitzant jugades ben portades de tota la davantera.
Al començament de la represa, un oxigenat Ponts, ho ha tornat ha provar, però les línies medul·lar i defensiva, no permetien cap concessió, sortint amb contracops mortals de necessitat. I en un de tants, a raó d’una falta comesa pels locals prop de l’àrea, Oliveres la posa al cap de Abdoulaye, que venint del darrere, la clava per tot l’escaire. Un gran gol i tranquil·litat pel que restava de partit; la victòria no se’ns podia escapar.
A partit d’aquest gol, el Ponts s’ha vingut a baix; procurant parar com fos els perills que se’ls venia damunt i convençuts que l’important era no encaixar una golejada exagerada.
Malgrat tot, no han pogut impedir que al minut 86, Abdoulaye en un altra gran cavalcada, posés la pilota amb safata als peus de Oliveres, per arrodonir un 0-4 i obtindre el seu hat trick particular.
Una tarda per recordar, ja que, en les tres temporades que portem en aquesta categoria, és la primera vegada que liderem la classificació.
Diumenge visitem el conjunt de Bellvis, un camp d’aquells que s’ha de treballar a fons per no vindre de buit.
A veure si la sort i el bon joc s’ajunten per poder conservar aquest lloc de privilegi.