ANGULÀRIA 3 - 0 RIALP

L'ANGULÀRIA ES MANTÉ LIDER

A la foto Josep Vidal, capitá i autor del segon gol.

Avui l’Angulària s’ha refet de l’ensopegada del diumenge passat a Bellvis.
El perjudicat que ha pagat els plats trencats ha estat el C.F. Rialp,  un bon equip que ocupa el 8é lloc a la taula i que ha plantat cara durant tot l’encontre.
El partit d’avui s’ha enfocat molt seriosament des del començament, ja que la derrota última va doldre molt, i una altra cosa que no fos la victòria, significava perdre el tren i el lideratge, donat que El Palau ja havia aconseguit el dissabte vèncer al Miralcamp, i La Fuliola tampoc ha fallat davant el Tàrrega.
Així doncs, les coses queden igual, a excepció del Tàrrega, que s’ha despenjat a cinc punts. Angulària i La Fuliola empatats amb 51 punts, seguits del Palau d’Anglesola a tant sols dos punts.
En aquesta recta final és quant s’ha de mantenir l’equilibri i regularitat demostrades fins ara, sense cap marge d’errada ni concessions als equips perseguidors que tenim a tocar. Un últim esforç en aquest darrer esprint  seria una bona opció al premi que l’equip és mereix; assumir el campionat de tercera catalana.
El partit en sí, i deixant a banda la transcendència de la victòria, que era vital, s’ha viscut amb certa tranquil·litat, ja que els locals demostraven que eren superiors i posaven fe cega en les seves possibilitats d’obrir el marcador el mes aviat possible, sense tenir ensurts innecessaris .
I els dos primers gols han caigut pel seu propi pes als minuts 28 i 36,  premiant l’entrega i interès que els nostres jugadors hi posaven, anant al descans amb aquesta renda merescuda.
El primer l’ha transformat Toni Clares, al rematar finalment una pilota que el porter i defensa havien rebutjat fins a tres vegades.
El segon se l’ha inventat l’incansable Abdoulaye, salvant una pilota que ja es perdia; ha retallat dos adversaris i de forma magistral, la seva centrada la posat al cap de Josep Vidal, que venint en planxa, l’ha clavat insalvable al fons de la xarxa. Ha estat un gran gol que el públic ha celebrat d’allò mes. I és que ara es gaudeix veient el futbol dels nostres.
La segona part, ha seguit la mateixa tònica però sense tan encert, donat que hem tingut mes oportunitats que la primera, però no hem sabut transformar-les. D’haver estat així, el resultat hauria estat molt mes ampli, però ja se sap que no totes entren.

I quant ja quasi és donava per bo el resultat, en una de les moltes arribades, el nostre davanter Gual, ha estat objecte d’un clar penal que, amb el seu estil habitual, Oliveres, ha enganyat el porter, transformant i fent pujar al marcador el 3-0  que feia justícia al joc que avui s’ha viscut al camp.