SOLSONA 2 - 3 ANGULÀRIA

NOVA VICTÒRIA A DOMICILI
Gerard Gual, la referència en atac i autor del primer gol.
L’Angulària ha fet a Solsona lo just i necessari per endur-se els tres punts.
No ha estat un dels millors partits, però l’important era alçar-se amb la victòria per continuar encapçalant la classificació com a líder.
Dos factors determinants que crec han influenciat en aquesta circumstància, són el fet de que el primer s’enfrontava a un equip en zona de descens , cosa que, vulguis o no, dona un marge d’excés de confiança que a vegades es paga car. I per altra banda, l’equip en teoria inferior, es creix sensiblement, buidant-se al màxim per intentar tenir  la satisfacció de no haver perdut davant el líder.
I a punt han estat d’aconseguir-ho, donat que faltaven deu minuts i el resultat era d’empat a dos.
Val a dir que malgrat no estar a l’alçada habitual, el domini ha estat de l’Angulària, però que als metres finals, no hem sabut transformar i sentenciar ja al primer temps que ha acabat en un ajustat 1-1.
El moviment del marcador ha estat el següent: al minut 16 Gual ha afusellat literalment al porter, culminant una bona jugada de tota la davantera. L’alegria però, ha durant molt poc, donat que dos minuts mes tard i en jugada ràpida de contracop, han agafat la defensa avançada i, superant per dalt la sortida del porter, han posat l’empat al marcador, que perduraria fins al final de la primera part.
La represa no podia començar millor pels visitants, donat que a la primera jugada i al minut 46, Oliveres desvia amb la punta de la bota un centre passat i fa pujar el 1-2 al lluminós i també la moral de l’equip i seguidors, pensant-se que podrien caure uns quants mes. Ens vam equivocar.
Ratificant lo que exposava mes amunt, el Solsona no es va rendir ni va donar cap pilota per perduda, arribant inclòs a dominar en algun moment el centre del camp.
I ha estat en aquest període, quant han forçat una falta al mig del camp que no suposava massa perill, però el tir directe ha agafat un pel confiat al nostre porter, i amb l'enlluernament del sol que tenia de cara, se l'hi ha esmunyit la pilota de les mans afavorint l'empat a dos pels locals. Un gol de mala sort que ha sorprès i que posava en perill un resultat que no podia ser altre que un triomf, si volíem aspirar ha mantenir el lideratge.
Aquesta desafortunada acció no resta mèrits a la bona actuació que globalment porta a terme el nostre porter Jordi.
 Era el minut 73 i la cosa no pintava massa be, però el nostre equip ja s’ha trobat en situacions semblants i ha tingut el coratge de superar-les.
I la prova és que en aquest darrer quart d’hora ha estat quant hem vist a l’Angulària ambiciós de sempre, posant setge a la porteria rival, obligant a replegar-se i procurar parar com fos el perill que s’augmentava per moments.
I al minut 80 l’Angulària es tornava ha posar per davant amb el 2-3 que ja seria definitiu.
Ha estat a conseqüència d’una de les moltes faltes que hem llençat en aquest període. Falta que, com la majoria, la treu Oliveres damunt l’àrea, la defensa la rebutja en dos ocasions fins que la pilota va ha parar a peus de Manel que, sense parar i de forta volea la creua al fons de porteria, fent inútil l’estirada del porter local.
Un partit sense massa història, però sí la suficient com per endur-se els tres punts cap Anglesola, evitant una ensopegada que hauria estat fatal.