ANGULÀRIA 3 - 2 BELLCAIRENC

VICTÒRIA AGÒNICA DEL LIDER
A la foto Mamadou, tècnica i força al mig del camp.
Fins a dos vegades ha tingut que remuntar el resultat l’Angulària per vèncer a un difícil i bon Bellcaire.

Els locals han anat tot el partit contra el rellotge i el marcador; el adversari ha estat un rival incòmode que ha posat les coses molt difícils durant tot l’encontre, donat que han tingut la sort d’avançar-se en dos ocasions i en minuts clau; als minuts 4 i 45 de la primera meitat.

Val a dir que el Bellcaire, classificat en sisena posició, ha plantejat un partit pràctic en defensa, que sortia molt be al contracop per banda dreta, creant poques ocasions de perill real, però que ha tingut l’encert de transformar-ne dos en gol, posant molt costa amunt les esperances de recuperar els tres punts que en la visita a Bellcaire ens hi vam deixar. El gol d’aquest primer empat a un l’ha fet Piore al rematar un rebuig  de la defensa, producte d’un corner a favor. Ens anaven als vestuaris amb 1-2.

Restava mig partit i hom pensava en una merescuda remuntada, ja que els locals ho intentaven i començaven a dominar millor el joc, ja que a mesura que passaven els minuts, les arribades eren mes insistents i en qualsevol moment podia vindre l’empat.

Ha estat al minut 62 quant Abdoulaye rep un passi en profunditat, que, encarant porteria i dins de l’àrea, es objecte d’un clar penal que ningú ha protestat. L’encarregat de tirar-lo és Gual, que no falla, empata a dos i a tornar ha començar de zero.

El Bellcairenc no és conformava i ha demostrat que venia per la victòria, elaborant jugades de mèrit que desbaratava la reraguarda i el bon porter, a la vegada que l’Angulària anava pel mateix, mantenir la imbatibilitat a casa i, amb un altre possible gol, la victòria que ens permetria seguir com a líders.

Una cosa és voler i l’altra poder, passaven els minuts i els perills s’alternaven a les porteries, sense que hi hagués canvis al marcador. S’apropava el xiulet final i s’escapaven dos punts molt importants.

Però per enèsima vegada en lo que va de temporada, l’Angulària ha buscat fins l’extenuació, quelcom que semblava impossible, un gol que decantés la victòria local encara que fos en temps afegit.

I així ha estat, pràcticament en temps de descompte, entre Llordés i Toni, combinen una jugada molt embolicada dins de l’àrea, i entre un cúmul de jugadors visitants i des del terra, Gual la creua de forma fulminant al fons de la porteria rival.

Un gran gol per superar una de les nou finals que ens resten, si volem tenir la satisfacció d’acabar com a campions de grup.

Dissabte visitem el sempre difícil E.F. Tàrrega, un altra final i gran prova de foc.