diumenge, 6 d’abril del 2014

TÀRREGA 0 - 2 ANGULÀRIA

LIDERS EN SOLITARI

Manel, un bregador incansable, pesadilla de les defenses.

Una victòria mes i un partit menys. L’Angulària ha fet un gran pas en les seves aspiracions de conquerir el campionat del grup 14 de Tercera Catalana.

En un camp considerat  com un dels difícils de la categoria com és el Joan Capdevila de Tarrega, l’Angulària ha sumat una nova victòria que el consolida com a líder en solitari, a dos punts per damunt dels seus immediats perseguidors  La Fuliola i El Palau d’Anglesola, donat que el primer La Fuliola, amb qui estàvem emparellats, tan sols ha pogut empatar a Torà.

Tot i que encara queden set partits per disputar, en els que pot passar de tot, i sense menysprear a cap contrari, el calendari és bastant favorable i assequible pels anglesolins, ja que d’aquests set, cinc els disputem a casa, i de seguir en la ratxa com a locals, en que cap equip ha pogut endur-se’n els tres punts, no és massa aventurat il·lusionar-nos en lo que seria una gran proesa.

El partit d’avui ha estat molt disputat i vibrant en el que s’enfrontaven el líder i  el  classificat en cinquena posició, lloc que permet aspirar a una de les dos places d’ascens. El domini es pot dir que ha estat al 50%, i l’únic que ha decantat una mica la balança a favor del visitants, ha estat la contundent i segura defensa que no donava cap concessió a un Tàrrega que ho intentava una i altra vegada, però que és veia frenada, sense poder crear ocasions clares de gol.

En canvi l’Angulària, quant arribava és mostrava mes perillós, forçant corners que sempre poden donar algun disgust.

I la prova és que els dos gols han vingut precedits justament de dos trets de cantonada.

El primer ha vingut al crucial minut 44; quan Oliveres la llença bastant tancada i Gual, molt oportú, la desvia al fons de la porteria.

Un gol en aquest minut, és un gerro d’aigua freda per qui l’encaixa i una gran dosi de moral per l’equip beneficiat; no queda temps de reacció fins arribà al descans.

En el primer quart d’hora de la represa, el Tàrrega ha acusat el cop, i ha donat l’iniciativa als visitants que podien haver ampliat la diferència, però tot seguit ha reaccionat buscant  la igualada,  practicant un futbol de gran qualitat; joc que quant s’apropava a la zona defensiva, novament desbaratava la cobertura visitant, iniciant contracops enverinats, i que han provocat de nou un altre corner que seria mortal de necessitat.

L’especialista en tirar faltes, Jordi Oliveres, novament la posa, aquesta vegada mes oberta, i busca el cap de Abdoulaye, que saltant per damunt de tota la defensa, la clava creuada per tot l’escaire, sense que res pugues fer el porter Pont.

Un gol important al minut 77,  el 0-2 quasi sentenciava l’encontre, però ja se sap que fins el xiulet final, no pots relaxar-te ni donar la iniciativa, cosa que l’Angulària ha sabut fer a la perfecció, sense passar, fins a la fi, cap mena d’ensurt.

Les defenses han neutralitzat els atacs dels dos conjunts, ja que els dos gols s’han produït a pilota parada.

Destacar la gran esportivitat dels dos equips que han col·laborat en la bona tasca arbitral i un notable alt a tots els jugadors de l’Angulària que han intervingut, juntament amb el tècnic Txema, que ha sabut plantejar un gran encontre davant un rival molt qualificat.