diumenge, 23 de febrer del 2014

ANGULÀRIA 6 - 1 MONTGAI

SET DE TENNIS PELS D'ANGLESOLA


Jordi Matamala, una jove garantia sota pals.
En una tarda primaveral i plena de bon futbol, l’Angulària ha golejat al Montgai, equip voluntariós que ocupa però, una de les posicions baixes a la taula. No obstant això, en cap moment han renunciat a donar la cara, intentant donar guerra als locals, que avui han estat pletòrics durant tot el partit i en totes les línies.
I quant es practica bon joc davant un rival assequible, que a la vegada deixa jugar, normalment, arriben els gols. Sis gols, que podien haver estat mes, és el que han presenciat i gaudit l’afició anglesolina; tots ells producte de jugades molt ben trenades per part dels quinze jugadors que avui han intervingut.
Cal destacar que els dos equips han facilitat la tasca arbitral, que tant sols ha ensenyat una targeta groga al Montgai, per lo que l’esportivitat ha estat la nota dominant del partit.
Els golejadors, Manel, Gual i Oliveres, amb dos dianes cadascun han estat els protagonistes d’aquest gran  resultat, digne d’un set de tennis.
Es notava que gaudien jugant i feien gaudir a  l’afició que, com sempre, participa engrescada de les bones tardes, que tant en joc com en resultats, ens obsequia aquest any, el conjunt que molt be dirigeix el tècnic Txema.
La bona segona posició que mantenim a la classificació, no s’ha vist alterada, ja que els nostres immediats seguidors, El Palau D’Anglesola i El Tàrrega, també han guanyat els seus compromisos; per tant, la diferència de dos punts és la mateixa que ens separava.
Els dos propers partits, els juguem fora de casa; diumenge vinent visitem al C.F. Ponts, equip que se’ns resisteix últimament, i el següent al camp del sempre difícil Bellvis, i que figura en una digníssima sisena posició. Dos proves de foc que serviran per comprovar el pes específic del nostre joc i estat de forma.


Fora bo comentar que el C.F. Angulària ja porta dotze jornades sense conèixer la derrota, i repassant una mica la petita història d’aquesta última represa del futbol a Anglesola, podem considerar que a dia d’avui, és la millor temporada parcial, si tenim en compte que fa dos anys que varem ascendir i, en l’actualitat estem, sempre parlant en present, en posició d’un nou canvi de categoria. Esperem no es trenqui la bona ratxa.