dilluns, 3 de febrer del 2014

ANGULÀRIA 3 - 1 LA FULIOLA

EL LIDER CAU A ANGLESOLA
Jordi Oliveres, autor del primer gol que marcava el cami cap a la victòria.

En una tarda adient per la pràctica del futbol i davant prop de tres-cents espectadors,  en el municipal d’Anglesola s’ha presenciat un espectacular i emocionant partit entre l’equip local i el líder destacat de  la categoria el C.F. LA FULIOLA, conjunt que tant sols havia perdut un partit en lo que va de lliga.
La Fuliola ha demostrat el perquè del seu lideratge,  ja que és un equip  molt conjuntat que juga un bon futbol amb una brega constant que resulta difícil contrarestar.
Així han estat els deu primers minuts, que han posat en perill  la porteria local, avui defensada pel novell Matamala que debutava en l’equip i categoria, en substitució del porter titular Adrià, lesionat el diumenge anterior.  Matamala ha passat amb bona nota la prova de foc del que representava el partit d’avui.
Poc a poc l’Angulària anava guanyant terreny al contrari i arribava amb certa facilitat a l`area visitant fins al punt de forçar sis córners que no s’han materialitat per verdadera mala sort. La Fuliola també feia el seu partit, intentant sorprendre al contracop, i amb alguna falta perillosa podia donar algun ensurt a la parròquia, cosa que no s’ha produït per la seguretat demostrada de tota la reraguarda.
Es pot dir que l’empat sense gols en que s’ha arribat al descans, era un resultat just.
No se que els haurà inculcat el mister Txema a les casetes; però la segona part ha estat una versió encara molt millor que la primera, ja que l’equip ha sortit mentalitzat amb l’ intenció d’anar per feina i ser conscients de que és podia guanyar al líder.
Amb aquesta confiança, al minut 57, Abdoulaye salva una pilota que es perdia per banda i la seva centrada és aprofitada per Oliveres, que posa la pilota fora l’abast de Pinos; era el gol que obria la llauna i donava esperances a l’afició.
Aquest gol ha despertat als visitants, que no s’imaginaven anar per darrere en el marcador, i prement l’accelerador forçaven  un penal, crec que just, al minut 72, i Farré ha marcat el gol de l’empat, aprofitant el rebuig de la parada del nostre porter Matamala.
Abans però, al minut  68 ens hem quedat amb deu jugadors per expulsió de doble groga d’un referent en atac.
Tornàvem a començar de zero, i amb un jugador menys, hom podia pensar que podia passar de tot, però tres minuts mes tard, La Fuliola també es veia privat d’un element, i les coses s’igualaven, cosa que encara s’han agreujat més pels visitants al veure que al minut 79 era expulsat un altre jugador.
A partir d’aquest moment tant sols s’ha vist un equip que tancava a l’àrea als nou jugadors forasters, que feien mans i mànigues per aturar l’abalança que se’ls venia damunt, procurant salvar un punt com fos.
Però a força d’insistir, a vegades la justícia hi posa el que cal, fent decantar la balança al que més s’ho mereixia; i avui el que ha fet mes mèrits per endur-se els tres punts ha estat l’Angulària.
Per tant, corria el minut 88 quant Vidal controla la pilota, alça la vista i la posa de forma matemàtica al cap d’Abdoulaye, que saltant per damunt del defensor, la clava per el mateix escaire. Era el 2-1 que premiava l’esforç i afany de victòria d’un Angulària que no dona mai lloc al conformisme fins al xiulet final. Són molts els punts que s’han guanyat en els darrers minuts.
Amb un Fuliola abatut i resignat, encara hi ha hagut temps per ampliar el marcador; doncs un minut mes tard, en una jugada de tiralínies, Jhony li fa un dibuix a la defensa i col·loca la pilota als peus de Manel que afusella materialment al porter. Era el minut 89 i el 3-1 pujava al marcador amb el deliri de la comunió existent entre equip i afició.
Avui La Fuliola s’ha vist superada en joc i gols per un Angularia que es situa segon de la taula, empatat a punts amb el Bellcairenc.