dilluns, 27 de gener del 2014

BELLPUIG 2 - 2 ANGULÀRIA

L'ANGULÀRIA ESGARRAPA UN PUNT A DOMICILI
Abdoulaye Mane, un dels destacats i autor del gol de l'empat.

En el primer partit de la segona volta, l’Angulària segueix sumant, tant a casa com a fora; ja son vuit els encontres en que no coneix la derrota.
Avui ha estat capaç d’arrancar un punt en el difícil camp del Bellpuig, un equip jove que juga molt be, i que a la primera meitat ja guanyava per 2-0.
Aquest resultat parcial no s’ajustava a la realitat, ja que els locals no eren superiors, però s’han trobat amb dos gols a pilota parada que han sorprès a defensa i porter.
Dos gols en contra i en camp foraster, és un resultat que, a priori, sembla complicat de remuntar, amb el plus afegit de que al minut 68, se’ns ha lesionat el porter, tenint que ser un jugador de camp el que ocupés la porteria.
Però com he comentat en altres ocasions, l’Angulària d’un temps ansà, te una dinàmica molt positiva, i no llença la tovallola en cap partit, per malament que vagin les coses.
Per tant, els homes de Txema han sortit a la represa amb ganes d’endur-se quelcom positiu cap Anglesola.
Però la primera alegria per escurçar distàncies ha tingut que esperar fins al minut 61, en que Oliveres, en bona combinació de tota la davantera, ha marcat el gol que indicava el camí cap a la remuntada.
A tot això, al minut 72 ens hem quedat amb deu jugadors, per expulsió de Mario, que ha vist una vermella directa.
L’ inferioritat ha estat un nou revulsiu pels anglesolins, ja que amb un home menys assetjàvem amb mes intensitat l’àrea local, i l’empat podia arribar en qualsevol moment.
I el moment no s’ha fet esperar massa, doncs al minut 83 Abraham s’interna molt ràpid per banda dreta, i veient a Abdoulaye a boca de gol, li passa de forma magistral, i aquest no ha perdonat, afusellant al porter Joel.
Era l’empat a dos que posava les coses al seu lloc, ja que l’Angulària ha fet mèrits suficients per no perdre aquest partit.

Diumenge vinent, gran duel a casa davant del líder destacat La Fuliola, en el que es procurarà brindar una nova victòria a l‘afició.