dimecres, 1 de gener del 2014

SOPAR DE NADAL

El grup amb els corresponents regals.
Un vegada mes i com cada any, la plantilla del C.F. ANGULÀRIA juntament amb el cos tècnic i junta directiva, ens hem aplegat per celebrar el tradicional sopar de Nadal.
Una vintena de components hem tingut la satisfacció d'ajuntar-nos
en un acollidor local per celebrar les Festes Nadalenques mitjantçant el tipic sopar anual i festejar tots junts els bons resultats i armonia que es respira al club.
Amb un bon ambient de festa i xirinola, hi han hagut parlaments per part del president Jordi Sardá i el nostre capità Josep Vidal, agraint a la resta de jugadors, el gran esforç i dedicació que estan demostran al llarg de la temporada, lo que redunda en els resultats i bona classificació que, en l'actualitat, estem gaudin.
Al finalitzar el sopar, com ja va sent habitual, van fer acte de presència els sorprenents regals del "amic invisible", que cadascun dels assistents va ser obsequiat, i que, per la seva diversitat i bon rotllo van acabar d'arrodonir la festa, conjurant-se tots plegats a continuar i fer-nos assaborir tardes de bon futbol.
Per diferents causes de desplazaments i altres motius justificats, van mancar quatre jugadors que, encara que nó fisicament, van estar presents en el projecte esportiu.