dilluns, 23 de desembre del 2013

MIRALCAMP 0 - 1 ANGULÀRIA

L'ANGULÀRIA CONTINUA EN RATXA

Mario A. Muñoz, la tècnica feta futbol.
Els d’Anglesola han sumat tres punts més en la seva visita a Miralcamp que, beneficiat per l’empat del Bellvis al camp del Palau, fa que conservem el tercer lloc, a un sol punt de la zona d’ascens.
            El Miralcamp, semblava a priori que era un equip bastant assequible, donada la posició que ocupa a la taula, però la victòria no ha estat gens fàcil.
            En la primera part l’Angulària podia haver deixat enllestit l’encontre, ja que ha disposat de quatre o cinc jugades clares en les que ja es cantava el gol, però per diversos motius, la pilota no ha volgut entrar; val a dir que la defensa local també hi posava de la seva part, neutralitzant el millor joc visitant i procurant mantindre la porta a zero.
            Les ocasions no aprofitades, a vegades es paguen cares, ja que en algun contracop, falta o rebot, et veus un gol en contra sense saber com, però si alguna ocasió han tingut els locals, l’ha resolt be el bloc defensiu, i en última instància el nostre porter Adria, allunyant el perill que en poques ocasions s’ha produït. Amb aquest resultat incert s’ha arribat al descans, sabedors de que al menys, un o dos gols podien figurar al nostre favor, però la realitat era que l’empat es mantenia i que quedava una segona part que s’havia d’aprofitar i evitar veure batuda la nostra porteria.
            La segona part, molt semblant a la primera, àdhuc una mica mes d’equilibri en el global del joc, feia que el Miralcamp arribés amb mes perill que a la primera, cosa que, en cert punt ens beneficiava, ja que podíem sortit contraatacant amb mes fluïdesa sense tants obstacles.
            Els atacs i les contres eren la constant durant quasi mig hora, però l’esperit guanyador dels anglesolins, s’ha anat imposant, ajudats per les noves incorporacions, que amb idèntica qualitat que els titulars, han sabut crear la forma de que, per fi, el resultat es decantés a favor de l’Angulària.
            Ha estat Abraham que al minut 73 aprofités un passi  entre línies i guanyés per velocitat a la defensa que, sol i amb tot l’avantatge, afusellés al porter, posant el 0-1 que donava tranquil·litat i feia justícia al joc global de tot el partit.
            Just és reconèixer que lo millor ha estat el resultat, i encara que els jugadors s’han entregat com sempre, les coses no sortien com ens tenen acostumats.
            A seguir lluitant i felicitar a tot el grup que, de la ma del tècnic “Txema”, ens fan passar una de les temporades mes brillants i engrescadores.
            En aquesta parada nadalenca, gaudim-la tots junts, a la vegada que el C.F. Angulària desitja a tots el seus seguidors,