TORÀ 2 - 2 ANGULÀRIA

L'ANGULÀRIA SEGUEIX SUMANT A DOMICILI

JORDI LLORDES, UN GRAN CARRILER PER BANDA ESQUERRA
En el tercer desplaçament consecutiu l’Angulària ha tret de Torà un valuós punt positiu. Set punts de nou possibles s’han aconseguit en les tres sortides, gesta que es pot qualificar de notable.
Aquest any el Torà, recent ascendit, disposa d’un equip molt competitiu i que, com a local, és molt difícil de batre, ja que tant sols ha perdut un partit.
Per aquest motiu l’empat el podem considerar molt meritori tal com ha anat l’encontre. Un partit que es podia guanyar, també perdre’l, i a la fi hem salvat un punt.
El major domini i control dels visitants era contrarestat, per la gran entrega i el anar a totes del Torà, que amb l’ajut d’una afició que els empenyia en tots els aspectes, es feia molt difícil arribar al àrea en condicions.
No obstant això, al minut 33 l’Angulària s’ha avançat al culminar una bona jugada de la davantera, i que Ibou,  de fort xut ha fet pujar el 0-1 al marcador. Un gran gol que buscàvem des del inici.
Però l’alegria ens ha durat poc, ja que dos minuts mes tard, en una mala entesa entre porter i defensa, Gené ho ha aprofitat per empatar el partit. Una pilota sense massa perill donava ales a un Torà que es veia capaç de capgirar el marcador, cosa que no s’ha produït gràcies a una bona defensa i un porter que ha tornat ha demostrar el perquè és un dels menys golejats. L’Angulària ha perdonat fins a tres ocasions clares en aquesta primera meitat que ens podia haver donat una certa tranquil·litat, però amb l’empat ha arribat la mitja part.
A la represa, el Torà ha trobat el que buscava. En un contracop molt ràpid, Torreguitart s’ha plantat davant un Adrià venut que res ha pogut fer encaixar el segon gol. Era el minut 52 i quedava temps per a tot.
A partir del gol, l’Angulària s’ha fet amo de totes les parcel·les del camp, tancant l’equip local a la seva àrea, i que l’única solució per frenar-nos, era la de fer faltes i les clàssiques pèrdues de temps que, encara que legals, perjudiquen al contrari, que veu com el rellotge corre massa ràpid. Una vintena de faltes i corners s’han comés en els quinze últims minuts, sense que es pogués traspassar aquell bosc d'onze jugadors emmurallats dins l'àrea.
Però la insistència i tenacitat de l’Angulària, altra vegada s’ha vist compensada en el minut 90, quan en una internada per banda esquerra i encarant porteria, el nostre davanter ha estat objecte d’un clar penal que cap jugador ha protestat, a excepció del públic, es clar.
La pena màxima l’ha transformat en gol magistral el nostre davanter Vicente.
Aquest empat, si mes no, crec que fa justícia a l’esforç que tot el nostre equip ha fet davant un rival complicat i amb el plus afegit d’adaptar-se a un camp de terra.