diumenge, 24 de novembre del 2013

ARBECA 2 - 3 ANGULÀRIA

NOVA VICTÒRIA A DOMICILI

RONAL HURTADO, UN BON FITXATGE TOT TERRENY.
Sense fer un dels millors partits de la temporada, l’Angulària ha fet lo suficient i necessari  per merèixer  la victòria i endur-se els tres punts cap a casa. La segona consecutiva  a domicili.
L’Arbeca  no ho ha posar fàcil, ja que venia d’un altra derrota el diumenge passat a casa contra el Termens.
El partit s’ha posat costa amunt ben aviat, pel fet de que al minut quatre de joc, l’Arbeca s’avançava per mitjà del primer penal  a favor seu, (i dic el primer per que els dos gols marcats, han estat fets des dels onze metres), a conseqüència  d'anar la pilota a la ma i que, segons l’àrbitre,  de forma intencionada. Avui el col·legiat ha tingut la capacitat d’encendre els ànims i guanyar-se la reprovació dels dos equips i de les dos aficions en les seves decisions, la majoria equivocades. Hem guanyat, però en vull deixar palesa de la seva nefasta actuació.
L’Angulària ha buscat l’empat durant tot el primer temps, tenint ocasions per fer-ho però amb l’Arbeca ben replegat, no s’acabava de tenir la sort suficient per que la pilota entrés i no fos el pal que, en dos ocasions ha impedit anar al descans, al menys, amb un empat.
Tot això a favor de vent, que a vegades et perjudica.
A la represa i amb l’aire en contra, s’han marcat els quatre gols, tres dels quals a favor nostre i que ha significat la victòria.
Amb quatre canvis quasi alhora, l’Angulària s’ha transformat positivament, i amb el joc mes igualat i directe s’han aprofitat  les ocasions que en la primera part se’ns negaven.
Així doncs, al minut 69 el nostre capità Vidal, des de uns trenta metres i veient el porter un pel avançat, l’ha tirat molt ben col·locada fora de l’abast del porter local. Un gran gol que significava l’empat i una injecció de moral i força per remuntar un partit que es podia guanyar.
Deu minuts mes tard era Vicente que decantava la balança a favor, ja que en una tarda inspirada ha marcat els dos gols, aprofitant passis interiors que no ha desaprofitat i que, a la fi, han representat els tres punts.
Abans però, i amb el 1-2 favorable, l’Arbeca s’ha vist afavorit amb el segon penal que tampoc ha fallat Claret, avui golejador per part de l’Arbeca.
Era el minut 86 i l’empat a dos no corresponia a la realitat, fet que produïa una certa decepció a la parròquia anglesolina, que esperava una mena de miracle en el poc temps que restava.

I la fe en la victòria que hi han posat els jugadors i seguidors, ha donat el seu fruit, ja que al minut 90, tal com avançava, en una jugada iniciada des de la defensa, Vicente s’ha tornat ha plantar davant el porter local i ha marcat el gol de la victòria, fent embogir als fidels seguidors, que no fallen en cap desplaçament.